Skip to content
Home » PhenGold kapszula HU

PhenGold kapszula HU

A PhenGold kapszula egy természetes fogyókúrás kiegészítő, amely segít a felhasználóknak több kilogramm súlycsökkenést gyorsabban és a legtermészetesebb módon mellékhatások nélkül. Ez mindenkinek jól működik.
A hivatalos honlapon a gyártó jelezte, hogy ez a termék GMO-mentes, és semmilyen mesterséges aromával nem készült, és ami a legfontosabb, vegánbarát.
A PhenGold a Swiss Research Labs Limited, a természetes kiegészítőkre szakosodott neves cég terméke.

A PhenGold segítségével a vállalat létrehozott egy erőteljes fogyókúrás kiegészítést, amelyet férfiak és nők egyaránt használnak. Ez az egyedülálló természetes keverék elősegíti a zsírégetést, növeli az energiaszintet,
gyorsítja az anyagcserét és javítja a felhasználó eredményeit és általános egészségi állapotát.

A tárolt testzsír felszabadulása növelheti az általános energiaszintet mind fizikai, mind mentális tevékenységek során. A PhenGold napi használata segít csökkenteni a sóvárgást és a szenvedést; vagyis a tested
nem halmozódik feleslegesen és segít visszanyerni eredeti alakját. Ha aktívan dolgozik és szigorú étrendet követ, párosíthatja a kettőt ezzel a kiegészítéssel, hogy rövid időn belül pozitívabb eredményt érjen el.

A PhenGold egy viszonylag új termék, de máris a piac leghatékonyabb fogyókúrás kiegészítõinek nevezte el magát. Ha a zsír, a súly megszüntetésére és egyúttal az izomépítésre törekszik,
A PhenGold egy olyan termék, amelyet szívesen felvesz az étrendjébe. Látogasson el a hivatalos weboldalra, ahol kedvezményes árat talál!

Az egyik legemlékezetesebb dolog a PhenGold-ban az, hogy minden összetevője természetes, minőségi, és tudományosan bizonyítottan nulla mellékhatása van.
Ezek a természetes összetevők súlycsökkentőek és úgy vannak megfogalmazva, hogy hatékony eredményt érjenek el mindenkinek, aki súlygyarapodást szeretne.

A PhenGold a következő összetevőket tartalmazza, amelyek mindegyike célja az anyagcsere fokozása és általános egészségi állapotának javítása:

Koffein
A koffein hozzáadása ebben a kiegészítésben az energiaszint növelése és a testmozgás lehetőségeinek javítása. A koffein szintén csökkenti a kimerültség érzését.
A továbbfejlesztett fókusszal kombinált energia hatékony súlycsökkentő eszköz, és megtalálható a zöld teából vagy a zöld kávéból.

Capsicum kivonat
A paprika kivonat olyan súlycsökkentő kiegészítőket tartalmaz, amelyek fokozzák az anyagcserét, lehetővé téve a test számára, hogy könnyebben kövéren égjen.
Ez az összetevő fokozza azt a termogén folyamatot is, amely elősegíti a test belső hőmérsékletének további emelkedését. Így a tested meg fog

L-tirozin
Az L-tirozinról ismert, hogy javítja a fókuszt és a figyelmet; a gyártó beépítette ezt az étrend-kiegészítőt, hogy javítsa a felhasználó eredményeit.

A PhenGold gyártója jelezte, hogy 300 mg L-tirozint használt a test aktív és éber helyzetben tartására, ami fontos az edzések során.
A zsírégető összetevő az adrenalint is magasan tartja, ami szórakoztatóvá és eredményessé teszi a testmozgást, és képes lehet hosszú órákon át tartó edzéseket fenntartani.

L-Theanine
Egy másik fontos összetevő az L-Theanine; megakadályozza a test további súlygyarapodását a felesleges zsír csökkentésével. Az L-theanin a tealevelekben található aminosav.
A gyártó jelezte, hogy a PhenGold 250mg L-Theanine-t tartalmaz, ami hasznos a fogyásban.

Zöld tea
A zöld kávéhoz hasonlóan a zöld teát is ősi súlycsökkentő módszernek tekintik; a modern kutatók azonban ehhez az összetevőhöz folyamodnak, hogy elősegítsék a test belülről történő tisztítását. Katechint és koffeint tartalmaz,
összetevők, amelyekről ismert, hogy segítenek a fogyásban. A PhenGold-ban 500 mg zöld teát használnak, ennek az aránynak a gyártója negatív hatásokat talált.

Rhodiola SP
A Rhodiola Rosea olyan összetevő, amelynek célja a mentális kapacitás és a teljesítmény növelése, különösen az edzőteremben, és az e fizikai tevékenységekkel járó stressz csökkentése.
Az ezen összetevőben elérhető magas állóképesség segít csökkenteni a súlyt.

A Rhodiola Rosea segít a testnek több verejték felszabadításában munka közben, ami elengedhetetlen a méreganyagok eltávolításához. A PhenGold 250 mg-ot tartalmaz, amely akár 17 fontot is elveszíthet
rövid időn belül, hogy csökkentse a súlygal járó stresszt.

Cayenne-i bors
A Cayenne paprika egy másik fontos zsírégető összetevő, amely segíti a testet a különös súlycsökkenésben. A komponens segít elnyomni az étvágyat és növeli az anyagcserét, elősegítve a test nagy mennyiségű zsírégetését.
A chili paprika elősegíti a termogenezis nevű folyamatot, amely elősegíti a test gyorsabb kalóriaégetését.

B12-vitamin 24mcg
A B12-vitamin egy másik fontos összetevő, amely ebben a kiegészítésben elérhető, a B12-vitamin; növeli a testsejtek energiáját, és ennek eredményeként javítja az anyagcserét és az általános egészségi állapotot.

Teljesen természetesek, és célja az, hogy a súlyosan fogyókúráknak fogyjon, csökkentve az elfogyasztott ételek mennyiségét. Így csökkentheti vágyait és éhségét.
Ingyenes szállítás világszerte és 100 napos pénz-visszafizetési garancia