Skip to content
Home » Zenidol krém HU

Zenidol krém HU

Zenidol

A Zenidol krém a gomba legyőzésének egyszerű módja!
A Zenidol kiküszöböli a viszketést, a hámlást és a bőrirritációt a lábakon
Visszaállítja a körmök egészséges megjelenését
Eltávolítja a kellemetlen szagokat
Gyógyítja a sebeket és repedéseket

A gombák megfertőződhetnek:

Közvetlen módon: mezítláb járva a földön vagy a füvön, ahol gombaspórák találhatók, valamint ha beteg emberrel vagy állattal érintkezik.
Közvetetten: fertőzött személy személyes tárgyainak (törülköző, cipő, manikűr eszközök) használatakor.
A gombák kedvelik a meleg, nedves környezetet, ezért a nyilvános öltözők, az edzőtermek és az uszodák fertőzés forrását jelentik. A gombákat nagyon gyakran egy család tagjai közvetítik.

 

Gombás fertőzések tünetei:
Viszketés vagy égés a lábujjak között vagy a lábán
Fehér és látszólag nedves bőr a lábujjak között
Durva bőr vagy repedések a lábakon
Kiütés a lábujjak között
Hólyagok vagy sebek a láb felső oldalán
Durva, száraz és pikkelyes lábbőr
Vastagított és egyenetlen színű körmök
Kellemetlen szag

 

A gombák nemcsak esztétikai problémát jelentenek, hanem súlyos betegségeket, amelyek befolyásolják az ember egészségét és rontják immunitását.

Zenidol krém összetétele:

MELALEUKA OLAJ – A gombaölő (gombaellenes) hatás a terpének tartalmának köszönhető, amelyek elpusztítják a gomba szerkezetét és gátolják e kórokozók létfontosságú aktivitását

TERPINEN – Nagy hatékonyságú gombaellenes szer, leállítja a gomba szaporodását, elnyomja annak aktivitását, eltávolítja a spórákat a testből, megakadályozza az újbóli fertőzést.

GAVEZ EXTRACT – Aktiválja a helyi immunitást, növeli a patogén mikroorganizmusokkal szembeni ellenállást. Nem csak a gombákat pusztítja, hanem helyreállítja a szerkezetet, felgyorsítja a növekedést, megkeményíti a körmöket a kezeken és a lábakon

JUNIPER OLAJ – Kifejezett gombaellenes hatású, és állandó gombás fertőzések esetén is segít. Még akkor is hatékony, ha gombaellenes gyógyszerrezisztens gombákkal fertőzött.

A krém tökéletesen hidratálja és táplálja a láb bőrét, eltávolítja az érdességet, eltávolítja az elhalt sejteket, gyógyítja a repedéseket.

Más eszközökkel ellentétben a “Zenidol” krém egyenletesen oszlik el a láb felszínén. Gyorsan felszívódik, és nem hagy nyomot az ágyon és a ruhákon.

A Zenidol krém 100% -ban természetes összetevőkből áll, és mint ilyen nem okoz mellékhatásokat vagy allergiás reakciókat az összetevőkre.

Használja ki a KEDVEZMÉNYEKET A HIVATALOS OLDALON!