Skip to content
Home » Zenidol crème NL

Zenidol crème NL

Zenidol

Zenidol crème een gemakkelijke manier om paddenstoelen te verslaan!
Zenidol elimineert jeuk, peeling en huidirritatie van de voeten
Herstelt nagels met een gezonde uitstraling
Verwijdert onaangename geurtjes
Geneest wonden en scheuren

Schimmels kunnen worden geïnfecteerd:

Op een directe manier: door blootsvoets over de grond of het gras te lopen, waar schimmelsporen te vinden zijn, en bij contact met een zieke persoon of dier.
Indirect: bij gebruik van de persoonlijke bezittingen van een besmette persoon (handdoek, schoenen, manicureapparaten).
Schimmels houden van een warme, vochtige omgeving, dus openbare kleedkamers, sportscholen en zwembaden zijn een bron van infectie. Schimmels worden heel vaak overgedragen tussen leden van één familie.

 

Symptomen van schimmelinfecties:
Jeuk of branderig gevoel tussen de tenen of aan de voet
Witte en schijnbaar vochtige huid tussen de tenen
Ruwe huid of scheuren aan de voeten
Uitslag tussen de tenen
Blaren of zweren aan de bovenzijde van de voet
Ruwe, droge en schilferende huid van de voeten
Verdikte en ongelijkmatig gekleurde nagels
Onaangename geur

 

Schimmels zijn niet alleen een esthetisch probleem, maar een ernstige ziekte die iemands gezondheid aantast en zijn immuniteit aantast.

Zenidol crèmesamenstelling:

MELALEUKA OLIE – Fungicide (antischimmel) werking is te wijten aan het gehalte aan terpenen die de structuur van de schimmel vernietigen en de vitale activiteit van al deze pathogenen remmen

TERPINEN – Antischimmelmiddel met hoge efficiëntie, stopt de reproductie van de schimmel, onderdrukt zijn activiteit, verwijdert sporen uit het lichaam, voorkomt herinfectie.

GAVEZ-EXTRACT – Activeert lokale immuniteit, verhoogt de weerstand tegen pathogene micro-organismen. Doodt niet alleen schimmels, maar herstelt ook de structuur, versnelt de groei, verhardt nagels op handen en voeten

JUNIPER-OLIE – Heeft een uitgesproken schimmelwerende werking en helpt zelfs bij blijvende schimmelinfecties. Het is zelfs effectief als het is geïnfecteerd met schimmelwerende medicijnresistente schimmels.

De crème hydrateert en voedt perfect de huid van de voeten, verwijdert ruwheid, verwijdert dode cellen, geneest scheuren.

In tegenstelling tot andere middelen, Crème “Zenidol” gelijkmatig verdeeld over het oppervlak van de voet. Het trekt snel in en laat geen sporen achter op bed en kleding.

Zenidol-crème is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten en veroorzaakt als zodanig geen bijwerkingen of allergische reacties op de componenten.

Profiteer van de huidige KORTING OP DE OFFICIËLE PAGINA!