Skip to content
Home » Zenidol Crema RO

Zenidol Crema RO

Zenidol

Crema Zenidol este o modalitate ușoară de a învinge ciupercile!
Zenidol elimină mâncărimea, peelingul și iritarea pielii la picioare
Reface unghiile cu un aspect sănătos
Îndepărtează mirosurile neplăcute
Vindeca ranile si fisurile

Ciupercile pot fi infectate:

În mod direct: mergând desculț pe pământ sau pe iarbă, unde pot fi găsiți spori fungici și în contact cu o persoană sau un animal bolnav.
Indirect: atunci când utilizați lucrurile personale ale unei persoane infectate (prosop, pantofi, dispozitive de manichiură).
Ciupercile ca un mediu cald și umed, așa că vestiarele publice, sălile de sport și piscinele sunt o sursă de infecție. Ciupercile sunt transmise foarte des între membrii unei familii.

 

Simptome ale infecțiilor fungice:
Mâncărime sau arsură între degete sau pe picior
Piele albă și aparent umedă între degete
Piele aspră sau fisuri la picioare
Erupție cutanată între degete
Blistere sau răni pe partea superioară a piciorului
Pielea dură, uscată și solzoasă a picioarelor
Unghii îngroșate și colorate inegal
Miros neplăcut

 

Ciupercile nu sunt doar o problemă estetică, ci o boală gravă care afectează sănătatea unei persoane și îi afectează imunitatea.

Compoziția de cremă Zenidol:

ULEIUL DE MELALEUKA – Acțiunea fungicidă (antifungică) se datorează conținutului de terpene care distrug structura ciupercii și inhibă activitatea vitală a tuturor acestor agenți patogeni

TERPINEN – Agent antifungic cu eficiență ridicată, oprește reproducerea ciupercii, îi suprimă activitatea, elimină sporii din corp, previne reinfectarea.

EXTRACT GAVEZ – Activează imunitatea locală, crește rezistența la microorganisme patogene. Nu numai că ucide ciupercile, ci și restabilește structura, accelerează creșterea, întărește unghiile de pe mâini și picioare

ULEI DE JUNIPER – Are un efect antifungic pronunțat și ajută chiar și în cazurile de infecții fungice permanente. Este eficient chiar și atunci când este infectat cu ciuperci antifungice rezistente la medicamente.

Crema hidratează și hrănește perfect pielea picioarelor, îndepărtează asperitățile, îndepărtează celulele moarte, vindecă fisurile.

Spre deosebire de alte mijloace, crema “Zenidol” distribuită uniform pe suprafața piciorului. Se absoarbe rapid și nu lasă urme pe pat și pe haine.

Crema Zenidol este compusă din ingrediente 100% naturale și, ca atare, nu provoacă efecte secundare sau reacții alergice la componente.

Profitați de REDUCEREA actuală PE PAGINA OFICIALĂ!