Skip to content
Home » Zenidol крем BG

Zenidol крем BG

Zenidol

Зенидол крем е лесен начин да победите гъбите!
Зенидол елиминира сърбежа, пилинга и дразненето на кожата на краката
Възстановява ноктите със здрав вид
Премахва неприятните миризми
Лекува рани и пукнатини

Гъбите могат да бъдат заразени:

По директен начин: като ходите боси по земята или тревата, където могат да се намерят спори на гъбички и при контакт с болен човек или животно.
Косвено: при използване на личните вещи на заразен човек (кърпа, обувки, устройства за маникюр).
Гъбите обичат топла и влажна среда, така че обществените съблекални, фитнес зали и басейни са източник на инфекция. Гъбите много често се предават между членовете на едно семейство.

Симптоми на гъбични инфекции:
Сърбеж или парене между пръстите или по стъпалото
Бяла и привидно влажна кожа между пръстите на краката
Груба кожа или пукнатини по краката
Обрив между пръстите на краката
Мехури или рани в горната част на стъпалото
Груба, суха и люспеста кожа на краката
Удебелени и неравномерно оцветени нокти
Неприятна миризма

 

Гъбите не са просто естетически проблем, а сериозно заболяване, което засяга здравето на човека и влошава имунитета му.

Състав на крем от зенидол:

МАСЛО МЕЛАЛЕУКА – Фунгицидно (противогъбично) действие се дължи на съдържанието на терпени, които разрушават структурата на гъбичките и инхибират жизнената активност на всички тези патогени

ТЕРПИНЕН – Противогъбично средство с висока ефективност, спира размножаването на гъбичките, потиска нейната активност, премахва спорите от тялото, предотвратява повторната инфекция.

ГАВЕЗ ЕКСТРАКТ – Активира местния имунитет, повишава устойчивостта към патогенни микроорганизми. Не само убива гъбичките, но и възстановява структурата, ускорява растежа, втвърдява ноктите на ръцете и краката

ДЖУНИПЕР МАСЛО – Има подчертан противогъбичен ефект и помага дори при трайни гъбични инфекции. Той е ефективен дори при заразяване с противогъбични гъби, устойчиви на лекарства.

Кремът перфектно овлажнява и подхранва кожата на краката, премахва грапавостите, премахва мъртвите клетки, лекува пукнатини.

За разлика от други средства, крем “Зенидол” се разпределя равномерно по повърхността на стъпалото. Попива бързо и не оставя следи по леглото и дрехите.

Кремът Zenidol е съставен от 100% естествени съставки и като такъв не причинява странични ефекти или алергични реакции към компонентите.

Възползвайте се от настоящата ОТСТЪПКА НА ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА!