Skip to content
Home » Varydex creme krem Albania

Varydex creme krem Albania

Krem venash Varydex – K FMB T SHALNDETSH ANDM DHE TA BUKUR
Ashtë një besim i zakonshëm që venat me variçe nuk mund të shërohen pa operacion, dhe kjo është e rrënjosur mirë në imagjinatën kolektive. Edhe pse ky pretendim u refuzua në fillim të viteve 2000, shumica besojnë se operacioni është i nevojshëm për të hequr qafe venat me variçe dhe ënjtjen.

Sidoqoftë, është bërë përparim në fushën e shëndetit, veçanërisht në fushën e flebologjisë (struktura dhe funksioni i venave). Kremi i venave Varydex është bërë një zbulim botëror në vitet e fundit, i cili mund të ofrojë një trajtim efektiv brenda një jave.

Përdorimi i rregullt i kremit Varydex do të ndihmojë:

Shërimi i ulcerave, rivendosja e rrjedhjes natyrore të gjakut, forcimi i mureve të enëve të gjakut.
Ato zvogëlojnë pothuajse plotësisht dhimbjen dhe rrezikun e mpiksjes së gjakut
Përmirësoni funksionin e valvulës venoze dhe eleminoni plotësisht ënjtjen e indeve të buta.

Një nga përfitimet kryesore të kremës me venat me variçe Varydex janë përbërësit e saj. Ai përmban një gamë unike të përbërësve biologjikë të krijuar për të eleminuar shkaqet e venave me variçe.

Varydex përmban eskus, gështenjë kali, i cili është një faktor i fuqishëm në rritjen e tonusit vaskular të mureve venoze dhe përmirësimin e rrjedhës së gjakut. Efekti i kremës është me të vërtetë perfekt.
dhe përfaqëson një ilaç revolucionar që ka revolucionarizuar mënyrën e trajtimit të venave me variçe, duke parandaluar operacione të shtrenjta dhe të dhimbshme. Mund të përdoret në çdo moshë.
Falë përbërjes 100% natyrale nuk ka efekte anësore.