Skip to content
Home » Varikosette krema za vene

Varikosette krema za vene

Varikosette

Krema za vene Varikosette koristi se kako bi noge izgledale bolje i osjećale se bolje. Ako ste se ikada borili s proširenim venama, znate koliko može biti frustrirajuće pokušati poboljšati njihov izgled i osjećaj.

Ali što ako postoji jednostavan način da se problem riješi?

Pa postoji! Varikosette je krema namijenjena za pomoć kod proširenih vena na nogama. Djeluje tako što povećava tonus kože i smanjuje otekline ili bol uzrokovane tim ružnim venama.

Varikosette je testiran na muškarcima i ženama svih dobnih skupina, od tinejdžera do starijih osoba, pa bilo da se borite s dugotrajnim problemom ili vam je potrebna dodatna pomoć kako bi vaše noge izgledale sjajno za posebnu priliku, Varikosette krema može Pomozite.

 

Što je Varikosette krema za vene?

Varikosette je krema koju nanosite na kožu nogu. Ima formulu sastavljenu od prirodnih sastojaka, uključujući eterična ulja i biljne ekstrakte, koji pomažu poboljšati izgled vena i smanjiti njihovu vidljivost. Proizvod također pomaže umiriti kožu na stopalima, što može pomoći u ublažavanju boli ili peckanja.

Varikosette je testiran u kliničkim ispitivanjima i dokazano je učinkovit, a više od 90% korisnika prijavilo je poboljšanje izgleda svojih vena nakon korištenja proizvoda od samo četiri tjedna.

 

Čimbenici koji utječu na proširene vene

 

Neki čimbenici utječu na proširene vene. Neki od čimbenika su dob, spol, genetika, pretilost i položaj vaših stopala tijekom dugog vremenskog razdoblja. Starenje uzrokuje trošenje vena, a to uzrokuje neispravan rad venskih ventila. Poznato je da proširene vene najviše pogađaju žene. To je zato što su žene izložene čestim hormonskim promjenama. Trudnoća, predmenstruacija i menopauza neki su od čimbenika kod žena koji utječu na proširene vene. Proširene vene možete naslijediti od roditelja. Osobe s prekomjernom tjelesnom težinom mogu dobiti proširene vene jer one svojom težinom stvaraju veći pritisak na vene. Ljudi koji dugo stoje mogu imati proširene vene.

proširene vene

 

Kako djeluje Varikosette krema za vene?

Krema djeluje tako da razrjeđuje krv koja teče kroz vaše vene, što smanjuje otekline i olakšava ponovni protok krvi kroz njih. Krema također sadrži sastojke koji sprječavaju nakupljanje bakterija u vašim venama, što dovodi do daljnjih problema s cirkulacijom i oticanja.

 

Varikosette djeluje na tri načina:

 

Krema sadrži sastojke koji sprječavaju nakupljanje bakterija u vašim venama, što dovodi do daljnjih problema s cirkulacijom i oticanja.

Sadrži sastojke koji razrjeđuju krv koja teče vašim venama, što smanjuje otekline i poboljšava cirkulaciju

Potiče proizvodnju novih stanica u vašim venama, što pomaže popraviti štetu i spriječiti daljnje probleme s cirkulacijom.

Krema također pomaže u smanjenju ožiljaka na stjenkama vena (koji se mogu pojaviti kada one postanu previše natečene), olakšavajući protok krvi kroz njih nakon nekoliko mjeseci korištenja Varikosette.

 

Prednosti korištenja Varikosette kreme za vene

Varikosette je potpuno prirodna krema koja liječi proširene vene, naboranu kožu i celulit. Smanjuje pojavu proširenih vena čineći ih manje vidljivima. Varikosette također smanjuje celulit zaglađivanjem i jačanjem sloja kože kako bi podržao opuštenu kožu ispod. Dosljedna primjena smanjuje volumen masnih stanica, što rezultira glatkijom površinom kože.

Prednosti korištenja Varikosette su:

Pomaže smanjiti pojavu proširenih vena.

Pomaže poboljšati izgled paučastih vena.

Pomaže smanjiti bol i otekline u nogama.

Pomaže poboljšati elastičnost kože za čvršći i zdraviji izgled.

Također poboljšava izgled ožiljaka i tragova na nogama smanjujući njihovu vidljivost tijekom vremena kontinuiranom upotrebom (sve dok ih ne ogrebete!).

 

Sastojci kreme za vene Varikosette

Aktivni sastojci u ovom proizvodu potpuno su prirodni i zajedno djeluju na smanjenje pojave proširenih vena, paučastih vena i oticanja nogu. Ovo uključuje:

Zlatna šipka – ovo je prirodni adstrigent i protuupalni lijek. Pomaže smanjiti pojavu paučastih vena i oticanje nogu sužavanjem krvnih žila i smanjenjem zadržavanja tekućine u nogama.

Ekstrakt divljeg kestena – ovo je prirodni razrjeđivač krvi koji pomaže smanjiti pojavu proširenih vena. Djeluje tako da razrjeđuje vašu krv tako da se ne nakuplja u vašim venama i uzrokuje njihovo izbočenje.

Ekstrakt sjemenki grožđa – ovo je prirodno protuupalno sredstvo koje pomaže smanjiti pojavu proširenih vena, paučastih vena i oticanje nogu smanjujući upalu u nogama.

 

Nuspojave Varikosette

 

Recenzije Varikosette pokazuju da nisu zabilježene ozbiljne nuspojave u vezi s njegovom uporabom.

 

Recenzije kupaca Varikosette kreme za vene

Recenzije kupaca o Varikosette su pozitivne, a većina kupaca kaže da je praktičan i jednostavan za korištenje.

Jedan kupac je rekao: “U početku sam bio skeptičan jer