Skip to content
Home » Varikosette крем за вени

Varikosette крем за вени

Varikosette

 

Кремът за разширени вени се използва, за да изглеждат по-добре краката и да се чувстват по-добре. Ако някога сте се борили с разширени вени, знаете колко разочароващо може да бъде да се опитате да подобрите вида и усещането им.

Но какво ще стане, ако има лесен начин за решаване на проблема?

Е, има! Varikosette е крем, предназначен да помогне при разширени вени на краката. Действа, като повишава тонуса на кожата и намалява подуването или болката, причинени от тези грозни вени.

Varikosette е тестван върху мъже и жени от всички възрасти, от тийнейджъри до възрастни хора, така че независимо дали се борите с дългосрочен проблем или се нуждаете от малко допълнителна помощ, за да направите краката си да изглеждат страхотно за специален повод, Varikosette Cream може помогне.

 

Какво представлява кремът за разширени вени Varikosette?

Varikosette е крем, който нанасяте върху кожата на краката си. Има формула, съставена от естествени съставки, включително етерични масла и растителни екстракти, които помагат за подобряване на външния вид на вашите вени и намаляване на тяхната видимост. Продуктът също така помага за успокояване на кожата на краката ви, което може да помогне за облекчаване на болката или паренето.

Varikosette е тестван в клинични изпитвания и е доказано, че е ефективен, като над 90% от потребителите съобщават за подобрение във външния вид на вените си след употреба на продукта само за четири седмици.

 

Фактори, влияещи върху разширените вени

 

Някои фактори влияят върху разширените вени. Някои от факторите са възраст, пол, генетика, затлъстяване и позицията на краката ви за дълъг период от време. Стареенето причинява износване на вените и това води до неправилно функциониране на клапите на вените. Известно е, че жените са най-засегнати от разширени вени. Това е така, защото жените са изложени на чести хормонални промени. Бременността, предменструацията и менопаузата са някои от факторите при жените, които влияят върху разширените вени. Разширените вени могат да бъдат наследени от вашите родители. Хората с наднормено тегло могат да получат разширени вени, тъй като те оказват по-голям натиск върху вените поради теглото си. Хората, които стоят дълго време, могат да имат разширени вени.

разширени вени

 

Как действа кремът за вени Varikosette?

Кремът действа, като разрежда кръвта, протичаща през вените ви, което намалява подуването и улеснява повторното преминаване на кръвта през тях. Кремът също така съдържа съставки, които предотвратяват натрупването на бактерии във вените ви, което води до допълнителни проблеми с кръвообращението и подуване.

 

Varikosette действа по три начина:

 

Кремът съдържа съставки, които предотвратяват натрупването на бактерии във вените ви, което води до допълнителни проблеми с кръвообращението и подуване.

Съдържа съставки, които разреждат кръвта, протичаща през вените ви, което намалява подуването и подобрява кръвообращението

Той стимулира производството на нови клетки във вените ви, което помага за възстановяване на щетите и предотвратяване на по-нататъшни проблеми с кръвообращението.

Кремът също така помага за намаляване на белега по стените на вените ви (което може да възникне, когато станат твърде подути), като улеснява кръвта да тече през тях след употреба на Varikosette в продължение на няколко месеца.

 

Предимства от използването на крем Varikosette за вени

Varikosette е напълно натурален крем за лечение на разширени вени, набръчкана кожа и целулит. Намалява появата на разширени вени, като ги прави по-малко видими. Varikosette също така намалява целулита, като изглажда и укрепва кожния слой, за да поддържа отпуснатата кожа отдолу. Последователното прилагане минимизира обема на мастните клетки, което води до по-гладка повърхност на кожата.

Предимствата на използването на Varikosette са:

Помага за намаляване появата на разширени вени.

Помага за подобряване на външния вид на паякообразните вени.

Помага за намаляване на болката и подуването на краката.

Помага за подобряване на еластичността на кожата за по-стегнат и здрав вид.

Освен това подобрява външния вид на белези и белези по краката ви, като намалява видимостта им с течение на времето при продължителна употреба (стига да не ги надраскате!).

 

Състав на крема за вени Varikosette

Активните съставки в този продукт са напълно естествени и работят заедно, за да намалят появата на разширени вени, паяжини и подуване на краката. Това включва:

Goldenrod – Това е естествено стягащо и противовъзпалително средство. Помага за намаляване на появата на паяжини и подуване на краката чрез стесняване на кръвоносните съдове и намаляване на задържането на течности в краката.

Екстракт от конски кестен – Това е естествен разредител на кръвта, който помага за намаляване появата на разширени вени. Той действа, като разрежда кръвта ви, така че да не се събира във вените ви и да ги накара да изпъкнат толкова много.

Екстракт от гроздови семки – това е естествено противовъзпалително средство, което помага за намаляване на появата на разширени вени, паяжини и подуване на краката, като намалява възпалението в краката.

 

Странични ефекти на Varikosette

 

Отзивите за Varikosette показват, че не са докладвани сериозни нежелани реакции във връзка с употребата му.

 

Мнения на клиенти за крем за вени Varikosette

Отзивите на клиентите за Varikosette са положителни, като повечето клиенти казват, че е практичен и лесен за използване.

Един клиент каза: „Първоначално бях скептичен, защото