Skip to content
Home » SchnelleVena SI – Schnelle Vena

SchnelleVena SI – Schnelle Vena

Schnelle Vena je popolnoma naraven izdelek, ki pomaga pri zdravljenju in preprečevanju krčnih žil. Problem krčnih žil skrbi vseh, starejših od 30 let.
Kaže se z vnetjem venskih sten, otekanjem ven in manifestacijo vozličastih tvorb. Najprej so ženske dovzetne za to bolezen.
Razlogov, ki vodijo do pojava krčnih žil, ni veliko – to so sedeče ali stoječe delo, debelost, genetska nagnjenost in poškodbe venskih zaklopk.
Zato morate ob prvih manifestacijah žilnega sistema v nogah, teže in utrujenosti takoj začeti uporabljati zdravilo SchnelleVena.

Kako se zdravilo SchnelleVena uporablja?
Izdelek je treba nanašati lokalno. Pomaga pri odpravljanju simptomov krčnih žil in preprečuje njihov nadaljnji razvoj. Najučinkovitejši v kompletu.

Od posledic do vzrokov, ki lahko vodijo do krčnih žil:

Večino dneva preživite na stolu s prekrižanimi nogami;
Dednost – krčne žile, podedovane od staršev ali drugih sorodnikov.
Dviganje uteži v telovadnici.
Odvečna teža.
Nosite visoke pete, ozke hlače ali spodnje perilo.
Dieta z malo vlakninami.
Hormonska zdravila, kot je kontracepcija.

Kako zdravilo SchnelleVena deluje?
Zahvaljujoč delovanju učinkovin se žile vrnejo v prejšnji tonus, edem in bolečina izginejo. Ima antibakterijski, antioksidativni, vazodilatacijski in regenerativni učinek.
Izdelek pomaga zmanjšati viskoznost krvi in ​​zmanjša tveganje za nastanek krvnih strdkov, preprečuje otekanje sten krošnje in tvorbo vozličkov.
SchnelleVena lahko uporabljate v kateri koli starosti. Izdelek nima kontraindikacij in stranskih učinkov.