Skip to content
Home » SchnelleVena Ro- Schnelle Vena

SchnelleVena Ro- Schnelle Vena

Schnelle Vena este un produs complet natural care ajută la tratarea și prevenirea varicelor. Problema varicelor îi îngrijorează pe toți cei cu vârsta peste 30 de ani.
Se manifestă prin inflamația pereților venosi, umflarea venelor și manifestarea formațiunilor nodulare. În primul rând, femeile sunt susceptibile la această boală.
Nu există multe motive care să ducă la apariția varicelor – acestea sunt munca în picioare sau în picioare, obezitatea, predispoziția genetică și deteriorarea valvelor venoase.
Prin urmare, la primele manifestări ale sistemului vascular la nivelul picioarelor, greutate și oboseală, ar trebui să începeți imediat utilizarea SchnelleVena.

Cum se utilizează SchnelleVena?
Produsul trebuie aplicat local. Ajută la rezolvarea simptomelor varicelor și previne dezvoltarea lor ulterioară. Cel mai eficient în set.

De la consecințe la cauze, care pot duce la varice:

Petreceți cea mai mare parte a zilei într-un scaun cu picioarele încrucișate;
Ereditate – varice moștenite de la părinți sau alte rude.
Ridicarea greutăților în sala de sport.
Greutate excesiva.
Purtați tocuri înalte, pantaloni strâmți sau lenjerie intimă.
Dieta saraca in fibre.
Medicamente hormonale, cum ar fi controlul nașterii.

Cum funcționează SchnelleVena?
Datorită acțiunii ingredientelor active, venele revin la tonul anterior, edemul și durerea dispar. Are efecte antibacteriene, antioxidante, vasodilatatoare și regenerative.
Produsul ajută la reducerea vâscozității sângelui și reduce riscul formării cheagurilor de sânge, previne umflarea pereților coroanei și formarea de noduli.
Puteți utiliza SchnelleVen la orice vârstă. Produsul nu are contraindicații și efecte secundare.