Skip to content
Home » SchnelleVena HU- Schnelle Vena

SchnelleVena HU- Schnelle Vena

A Schnelle Vena egy teljesen természetes termék, amely segít a visszér kezelésében és megelőzésében. A visszér problémája mindenkit aggaszt, 30 évnél idősebb.
A vénás falak gyulladásával, a vénák duzzadásával és a göbös képződmények megnyilvánulásával nyilvánul meg. Először is, a nők fogékonyak erre a betegségre.
Nem sok oka van a visszér megjelenésének – ezek ülő vagy álló munka, elhízás, genetikai hajlam és a vénás szelepek károsodása.
Ezért a lábak érrendszerének első megnyilvánulásai, nehézség és fáradtság esetén azonnal el kell kezdenie a SchnelleVena alkalmazását.

Hogyan kell alkalmazni a SchnelleVena-t?
A terméket helyileg kell alkalmazni. Segít megoldani a visszér tüneteit és megakadályozza azok további fejlődését. Leghatékonyabb a szettben.

A következményektől az okokig, amelyek visszérhez vezethetnek:

Töltse a nap nagy részét keresztbe tett lábakkal;
Öröklődés – visszerek, amelyeket a szülők vagy más rokonok örököltek.
Súlyemelés az edzőteremben.
Túlsúly.
Magas sarkú cipő, szűk nadrág vagy fehérnemű.
Alacsony rosttartalmú étrend.
Hormonális gyógyszerek, például fogamzásgátló.

Hogyan működik a SchnelleVena?
A hatóanyagok hatásának köszönhetően a vénák visszatérnek korábbi hangjukhoz, eltűnnek az ödéma és a fájdalom. Antibakteriális, antioxidáns, értágító és regeneráló hatású.
A termék segít csökkenteni a vér viszkozitását és csökkenti a vérrögképződés kockázatát, megakadályozza a korona falainak duzzadását és a csomók kialakulását.
Bármely életkorban használhatja a SchnelleVen-t. A terméknek nincs ellenjavallata és mellékhatása.