Skip to content
Home » RevitaNaturalis krém

RevitaNaturalis krém

revitanaturalis

REVITANATURALIS – Azonnali arcfiatalítás – nincs injekció vagy műtét

A RevitaNaturalis egy biztonságos növényi összetevőkön alapuló arc- és dekoltázskrém. A krém ideális termék minden bőrtípusra, felhasználható a meglévő életkori változások leküzdésére és megelőző célokra.

Forradalom az öregedésgátló termékek világában. 100% -ban természetes és hipoallergén formula, amely megállítja az öregedést és egészséges, ragyogó megjelenést kölcsönöz.

A koncentrált csigaváladék és a hialuronsav a kozmetológiában gyakori szer, de ideális arányt választottunk, és más hatóanyagokkal fokoztuk a hatást.

Az öregedéssel a bőrünk sokkal lassabban regenerálódik, mint fiatal korában, mert a kollagén termelése, a bőr feszességét biztosító természetes fehérjék, csökkenni kezdenek, ami kiszáradást és ráncokat okoz.

Amikor eléri a 30/40-et, a rendszeres hidratáló krém nem lesz elegendő a bőrének, el kell kezdenie a ránctalanító (öregedésgátló) krémet az öregedés jeleinek lelassítására.

Szerencsére ma már számos öregedésgátló termék létezik, amelyeket minden bőrtípusra, minden életkorra és különböző igényeknek megfelelően terveztek.

 

 

 

REVITANATURALIS tény:

Kisimítja a ráncokat
Húzza meg az arc kontúrját
Szintetizálja a kollagént és az elasztint
Visszaállítja a bőr feszességét
Hosszan tartó hatása van

 

 

 

A REVITANATURALIS ÖSSZETEVŐK, HOGY VISSZAHÁZZÁK AZ IFJÚSÁGBA:

Koncentrált csigaváladék
fehérjékben gazdag szuperoxid-dismutáz, amely elősegíti az oxigén szabad gyököinek eltávolítását, erős antioxidáns hatással bír és elősegíti a sejtek jobb regenerálódását.

Hialuronsav
segít fenntartani a bőrsejtek jó hidratáltságát, hidratált és sima bőrt eredményezve. Jól működik, mint töltőanyag, és csökkenti minden típusú ránc vagy finom vonal megjelenését.

Centella Asiatica
magas koncentrációban tartalmaz flavonoidokat, triterpén szteroidokat és aminosavakat, amelyek megvédik a bőrmolekulákat a lebomlástól és segítenek megőrizni a bőr fiatalos megjelenését.

C + E vitaminok
Ezek a vitaminok, amelyek fontosak az egészséged és a testi funkcióid szempontjából, fontos szerepet játszanak a bőr napsugárzás elleni védelmében, a szövetek növekedésének támogatásában és a retinol szintjének szabályozásában.

A REVITANATURALIS öregedésgátló krém olyan kumulatív hatást nyújt, amely tökéletesen puha és fiatal bőrt garantál hosszú ideig.

Rendelje meg a REVITANATURALIS CREAM terméket közvetlenül a gyártó hivatalos weboldaláról, akciós áron.