Skip to content
Home » RevitaNaturalis Crema

RevitaNaturalis Crema

revitanaturalis

REVITANATURALIS – întinerire instantanee a feței – fără injecții sau intervenții chirurgicale

RevitaNaturalis este o cremă pentru față și decolteu pe bază de ingrediente din plante sigure. Crema este un produs ideal pentru toate tipurile de piele și poate fi utilizată pentru a combate schimbările de vârstă existente și în scopuri profilactice.

O revoluție în lumea produselor anti-îmbătrânire. O formulă 100% naturală și hipoalergenică care va opri îmbătrânirea și vă va oferi un aspect sănătos și radiant.

Mucusul melc concentrat și acidul hialuronic sunt agenți obișnuiți în cosmetologie, dar am ales raportul lor ideal și am îmbunătățit efectul cu alte ingrediente active.

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră se regenerează mult mai lent decât atunci când ești tânăr, deoarece producția de colagen, proteinele naturale care asigură fermitatea pielii, începe să scadă, provocând deshidratarea și ridurile pielii.

Când ajungeți la 30/40, hidratantul obișnuit nu va fi suficient pentru pielea dvs., ar trebui să începeți să utilizați cremă antirid (anti-îmbătrânire) pentru a încetini semnele îmbătrânirii.

Din fericire, există acum o serie de produse anti-îmbătrânire concepute pentru fiecare tip de piele, pentru toate vârstele și pentru diferite nevoi.

 

 

 

REVITANATURALIS fapt:

Netezeste ridurile
Strângeți conturul feței
Sintetizează colagenul și elastina
Redă fermitatea pielii
Are un efect de lungă durată

 

 

 

INGREDIENTE REVITANATURALIS care vă vor readuce la tineri:

Mucus melc concentrat
bogat în proteine ​​superoxid dismutază, care ajută la eliminarea radicalilor liberi de oxigen, are un puternic efect antioxidant și favorizează o mai bună regenerare celulară.

Acid hialuronic
ajută la menținerea unei bune hidratări a celulelor pielii, rezultând o piele hidratată și netedă. Funcționează bine ca umplutură și reduce aspectul tuturor tipurilor de riduri sau linii fine.

Centella Asiatica
are concentrații mari de flavonoizi, steroizi triterpenici și aminoacizi, care protejează moleculele pielii de degradare și ajută la păstrarea aspectului tânăr al pielii.

Vitamine C + E
Importante pentru sănătatea și funcțiile corporale, aceste vitamine joacă un rol important în protejarea pielii de soare, susținând creșterea țesuturilor și reglând nivelurile de retinol.

CREMA ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE REVITANATURALIS oferă un efect cumulativ care garantează o piele perfect moale și tânără pe o perioadă lungă de timp.

Comandați REVITANATURALIS CREAM direct de pe site-ul oficial al producătorului la un preț promoțional.