Skip to content
Home » Produktet e zmadhimit të penisit

Produktet e zmadhimit të penisit

Produktet e zmadhimit të penisit

Produktet më të zakonshme të zgjerimit të penisit përfshijnë katër lloje të produkteve: pilula, barela, ushtrime dhe arna.
Për të ditur se cila ju përshtatet më shumë, këtu janë disa nga pikat për secilën që mund t’ju duhet të studioni më tej.

* Tabletat
Nga këndvështrimi i shumë njerëzve që kërkojnë një metodë më të thjeshtë, pilulat janë veprimi më i lehtë për t’u përdorur. Këto janë praktikisht të përshtatshme për qasjen dhe blerjen e tyre më të lehtë. Dhe shumica i konsiderojnë këto produkte të thjeshta për t’u përdorur.

Sipas një studimi të veçantë të tregut të kryer së fundmi, thuhet se ka një rritje të lartë të konsumatorëve për këtë lloj pajisjeje zgjerimi për shkak të arsyeve të lartpërmendura.

Ajo për të cilën këto produkte është më së shumti e famshme është se ato kryesisht punojnë në rritjen e rrjedhjes së gjakut në zonën e penisit – duke vepruar si një efekt përforcues – ndërsa trupi bëhet gati për aktivitetin seksual.

Marrja e pilulave të zgjerimit të penisit për një periudhë të përshtatshme kohore mund të tregojë rezultate të favorshme kur madhësia dhe rrethi i zonës tuaj të penisit rritet. Përfitime të tjera përfshijnë një rritje të qëndrueshmërisë seksuale të përdoruesit, fortësinë e ereksionit, avantazhet e ejakulimit dhe të tjerët.

 

* Xhel

Metoda që është ndoshta më e popullarizuara këtë vit në mesin e burrave që duan të zmadhojnë penisin e tyre, qofshin të vegjël apo të mëdhenj, janë xhelat për zmadhim. . Me veprimin e tij të menjëhershëm, xheli zgjeron menjëherë venat në penis, duke mundësuar kështu ereksione jashtëzakonisht të forta dhe një penis më të madh gjatë seksit.

 

 

* Stretchers
Prekësit emërtohen si të tillë sepse ndihmojnë në shtrirjen dhe rrisin masën e indit tuaj erektil. Këto produkte përdorin tërheqje që mund të bëjë që qelizat në dhomën e penisit të reagojnë – duke bërë që indi i trupit tuaj në atë zonë të shumëzohet dhe të ndikojë në ngritjen.

* Ushtrimet
Ushtrimet për zgjerimin e penileve nuk kanë nevojë për pilula ose operacione për t’i bërë ato të funksionojnë. Shtë mënyra më e natyrshme e arritjes së një penisi me madhësi më të madhe.
Këto mund të bëhen për më pak se shtatë (7) minuta, dhe mund të kryhen çdo ditë për rezultate më të mira. Këto në thelb plotësojnë çdo ritëm ose intensitet me të cilin jeni më rehat të filloni fillimisht, derisa të mund të punoni vetë deri në rutinat e ushtrimeve penile me intensitet më të lartë për të arritur përfitimet maksimale.

* Arnimet
Pak e ngjashme me përdorimin e pilulave, pjesët përmirësuese funksionojnë në administrimin e përbërësve të duhur bimor që përmban në rrjedhën tuaj të gjakut. Por metoda e tij është e ndryshme nga ilaçet për zgjerimin e penisit sepse këto artikuj punojnë në teknologjinë transdermale e cila ju ndihmon të fitoni madhësinë që dëshironi në një afat më të shpejtë kohor.
Me shumë nga këto produkte të zgjerimit të penisit atje, ju mund të zgjidhni të shijoni një metodë pa kirurgji në arritjen e fitimeve të madhësisë së penisit