Skip to content
Home » Produk pembesaran zakar

Produk pembesaran zakar

Produk pembesaran zakar

Produk pembesaran zakar yang paling biasa merangkumi empat jenis produk: pil, tandu, senaman, dan tampalan.
Untuk mengetahui mana yang paling sesuai untuk anda, berikut adalah beberapa perkara yang perlu anda pelajari lebih lanjut.

 

* Pil
Dari sudut pandang banyak orang yang memilih kaedah yang lebih mudah, pil adalah tindakan yang paling mudah untuk diambil. Ini praktikal untuk akses dan pembelian yang lebih mudah. Dan kebanyakan mendapati produk ini mudah digunakan.

Menurut tinjauan pasaran tertentu yang dilakukan baru-baru ini, dikatakan bahawa terdapat peningkatan pengguna yang tinggi untuk jenis alat pembesaran ini kerana sebab-sebab yang disebutkan di atas.

Yang paling terkenal dengan produk-produk ini ialah mereka terutama berusaha meningkatkan aliran darah di kawasan zakar – bertindak seperti kesan penggalak – ketika tubuh bersiap sedia untuk melakukan aktiviti seksual.

Mengambil pil pembesaran zakar untuk jangka masa yang sesuai boleh menunjukkan hasil yang baik di mana ukuran dan lilitan kawasan zakar anda meningkat. Manfaat lain melibatkan peningkatan stamina seksual pengguna, kekerasan ereksi, kelebihan ejakulasi, dan lain-lain.

 

* Gel

Kaedah yang mungkin paling popular tahun ini di kalangan lelaki yang ingin membesarkan zakar mereka, sama ada mereka mempunyai kecil atau besar, adalah gel pembesaran. . Dengan tindakan segera, gel segera melebarkan urat pada zakar, sehingga memungkinkan ereksi yang sangat keras dan zakar yang lebih besar semasa hubungan seks.

 

 

* The Stretchers
Tandu diberi nama seperti itu kerana ia membantu meregangkan dan meningkatkan jisim ereksi anda. Produk ini menggunakan daya tarikan yang boleh menyebabkan sel-sel di ruang zakar bereaksi – menyebabkan tisu badan anda di kawasan itu membiak, dan mempengaruhi ereksi.

* Latihan
Latihan peningkatan zakar tidak memerlukan pil atau pembedahan untuk membuatnya berfungsi. Ini adalah kaedah yang paling semula jadi untuk mencapai zakar yang lebih besar.
Ini dapat dilakukan selama tujuh (7) minit, dan dapat dilakukan setiap hari untuk hasil yang lebih baik. Ini pada dasarnya memenuhi apa-apa rentak atau intensiti yang paling selesa untuk anda mulakan dengan awalnya, sehingga anda dapat melakukan rutin senaman zakar dengan intensiti lebih tinggi untuk mencapai faedah maksimum.

* Patch
Agak serupa dengan penggunaan pil, ubat penambahbaikan berfungsi dalam pemberian ramuan ramuan herba yang sesuai ke dalam aliran darah anda. Tetapi kaedahnya berbeza dengan ubat pembesaran zakar kerana item ini berfungsi pada teknologi transdermal yang membantu anda memperoleh ukuran yang anda inginkan dalam jangka masa yang lebih cepat.
Dengan banyak produk pembesaran zakar ini di luar sana, anda boleh memilih untuk menikmati kaedah bebas pembedahan dalam mencapai kenaikan ukuran zakar