Skip to content
Home » PhenGold tablete kapsule

PhenGold tablete kapsule

PhenGold je prirodni dodatak za mršavljenje koji pomaže korisnicima da izgube nekoliko kilograma težine brže i na najprirodniji način bez ikakvih nuspojava. Radi dobro za sve.
Na službenoj web stranici proizvođač je naznačio da ovaj proizvod ne sadrži GMO i da nije napravljen s bilo kojim umjetnim aromama, a što je najvažnije, prilagođen je veganima.
PhenGold je proizvod renomirane kompanije Swiss Research Labs Limited, specijalizirane za prirodne suplemente.

Uz PhenGold, kompanija je stvorila snažan dodatak za mršavljenje koji koriste i muškarci i žene. Ova jedinstvena prirodna mješavina pomaže bržem sagorijevanju masnoća, pojačava razinu energije,
ubrzavaju metabolizam i poboljšavaju korisničke rezultate i opće zdravlje.

Ovo oslobađanje uskladištene tjelesne masti može povećati vaš ukupni nivo energije kako za fizičke tako i za mentalne aktivnosti. Svakodnevna upotreba PhenGold-a pomoći će smanjiti žudnju i muke; to je bilo tvoje tijelo
neće se nepotrebno nakupljati i pomoći vam da vratite svoju izvornu figuru. Ako aktivno vježbate i slijedite strogu dijetu, njih dvoje možete spojiti s ovim dodatkom kako biste u kratkom roku dobili pozitivnije rezultate.

PhenGold je relativno nov proizvod, ali već je proglasio sebe najefikasnijim dodacima za mršavljenje na tržištu. Ako želite eliminirati masnoću, težinu i istovremeno izgraditi mišiće,
PhenGold je proizvod koji ćete voljeti uključiti u svoju prehranu. Posjetite službenu web stranicu ovdje da biste pronašli cijenu s popustom!

PhenGold sastojci
Jedna od najznačajnijih stvari u vezi s PhenGoldom je da su svi njegovi sastojci prirodni, kvalitetni i znanstveno je dokazano da nemaju nuspojava.
Ovi prirodni sastojci smanjuju težinu i formulirani su kako bi postigli učinkovit rezultat za sve koji žele debljati.

PhenGold sadrži sljedeće sastojke koji su svi usmjereni na poboljšanje metabolizma i poboljšanje vašeg općeg zdravlja:

Kofein
Dodatak kofeina u ovaj dodatak je povećati nivo energije i poboljšati potencijal vaše vježbe. Kofein takođe smanjuje osjećaj iscrpljenosti.
Energija u kombinaciji s poboljšanim fokusom moćan je alat za mršavljenje koji se može naći u zelenom čaju ili zelenoj kafi.

Ekstrakt Capsicum
Ekstrakt kapsicum sadrži dodatke za smanjenje težine koji pojačavaju ukupnu brzinu metabolizma, omogućavajući tijelu da sa lakoćom sagorijeva masnije.
Ovaj sastojak također pojačava termogeni proces koji pomaže daljnjem povišenju osnovne temperature u vašem tijelu. Tako će i vaše tijelo

L-tirozin
Poznato je da L-tirozin poboljšava fokus i pažnju; proizvođač je ugradio ovaj dodatak prehrani kako bi poboljšao korisničke rezultate.

Proizvođač PhenGold-a je naznačio da je koristio 300 mg L-tirozina kako bi održavao tijelo aktivnim i u poziciji za uzbunu, što je važno tokom vježbanja.
Sastojak sagorijevača masti također održava adrenalin visokim, što vježbanje čini zabavnim i učinkovitim, a možda ćete uspjeti izdržati i duge sate treninga.

L-Theanine

Drugi važan sastojak je L-teanin; sprečava tijelo da se dodatno deblja, smanjujući nepotrebne masnoće. L-teanin je aminokiselina koja se nalazi u listovima čaja.
Proizvođač je naznačio da PhenGold ima 250 mg L-teanina, što je korisno za mršavljenje.

Zeleni čaj

Poput zelene kafe, i zeleni čaj se smatra drevnom metodom mršavljenja; međutim, moderni istraživači pribegavaju ovom sastojku kako bi pomogli očistiti tijelo iznutra. Sadrži katehine i kofein,
komponente za koje je poznato da pomažu u mršavljenju. U PhenGoldu se koristi 500 mg zelenog čaja, što je omjer za koji je proizvođač utvrdio da ima bilo kakvih negativnih učinaka.

Rhodiola SP

Rhodiola Rosea sastojak je čiji je cilj povećati mentalni kapacitet i performanse, posebno u teretani, i smanjiti stres povezan sa ovim fizičkim aktivnostima.
Veliki broj izdržljivosti dostupan u ovom sastojku pomaže u smanjenju težine.

Rhodiola Rosea takođe pomaže tijelu da oslobađa više znoja tokom rada, što je neophodno za uklanjanje toksina. PhenGold sadrži 250 mg koje možete izgubiti do 17 kilograma
težine u kratkom periodu kako bi se smanjio stres povezan s težinom.

Kajenska paprika

Kajenski papar je još jedan važan sastojak sagorijevača masti koji pomaže tijelu da izgubi višak kilograma. Komponenta pomaže u suzbijanju apetita i povećanju metabolizma, pomažući tijelu da sagorijeva velike količine masti.
Ljuta papričica pomaže procesu koji se naziva termogeneza, što pomaže tijelu da brže sagorijeva kalorije.

Vitamin B12 24mcg

Vitamin B12 je još jedna važna komponenta dostupna u ovom dodatku, vitamin B12; povećava energiju tjelesnih ćelija i, kao rezultat, poboljšava metabolizam i opće zdravlje.

Poput vitamina b6, vitamin B12 je još jedan energetski pojačivač koji povećava metabolizam i daje ćelijama više energije, smanjujući umor. Bilo koji dodatak ili sadržaj vitamina dobro djeluje na tijelo.

Iako se u PhenGoldu f koriste drugi manji prirodni sastojci