Skip to content
Home » PhenGold Kapsule SI

PhenGold Kapsule SI

Kapsule PhenGold so naravni dodatek za hujšanje, ki uporabnikom pomaga hitreje in na najbolj naraven način izgubiti nekaj kilogramov brez stranskih učinkov. Dobro deluje za vse.
Na uradni spletni strani je proizvajalec navedel, da ta izdelek ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov in ni narejen z nobenimi umetnimi aromami, predvsem pa je primeren za vegane.
PhenGold je izdelek priznanega podjetja Swiss Research Labs Limited, specializiranega za naravne dodatke.

S podjetjem PhenGold je podjetje ustvarilo močan dodatek za hujšanje, ki ga uporabljajo moški in ženske. Ta edinstvena naravna mešanica pomaga hitreje k izgorevanju maščob, povečuje raven energije,
pospeši presnovo in izboljša uporabnikove rezultate in splošno zdravje.

To sproščanje shranjene telesne maščobe lahko poveča splošno raven energije tako za telesne kot duševne dejavnosti. Vsakodnevna uporaba zdravila PhenGold bo pomagala zmanjšati hrepenenje in bolečine; to je bilo tvoje telo
se ne bo kopičila po nepotrebnem in vam pomagala obnoviti prvotno postavo. Če aktivno trenirate in se držite stroge diete, jih lahko seznanite s tem dodatkom, da boste v kratkem času dobili bolj pozitiven rezultat.

PhenGold je razmeroma nov izdelek, vendar se je že imenoval za najučinkovitejše dodatke za hujšanje na trgu. Če želite odstraniti maščobo, težo in hkrati zgraditi mišice,
PhenGold je izdelek, ki ga boste radi vključili v svojo prehrano. Obiščite uradno spletno mesto tukaj in poiščite znižano ceno!

Ena najimenitnejših stvari pri PhenGoldu je, da so vse njegove sestavine naravne, kakovostne in da je bilo znanstveno dokazano, da nimajo nobenih stranskih učinkov.
Te naravne sestavine so težke in so oblikovane tako, da dosežejo učinkovit rezultat za vse, ki želijo povečati telesno težo.

PhenGold vsebuje naslednje sestavine, katerih namen je izboljšati metabolizem in izboljšati vaše splošno zdravje:

Kofein
Dodatek kofeina v tem dodatku je povečati raven energije in izboljšati potencial vaše vadbe. Kofein tudi zmanjša občutek izčrpanosti.
Energija v kombinaciji z izboljšanim fokusom je močno orodje za hujšanje, ki ga lahko najdemo v zelenem čaju ali zeleni kavi.

Ekstrakt kapsice
Ekstrakt kapsicum vsebuje dodatke za zmanjšanje telesne teže, ki povečujejo splošno hitrost presnove in telesu omogočajo, da z lahkoto gori.
Ta sestavina prav tako pospešuje termogeni proces, ki pomaga še naprej povečevati temperaturo jedra v telesu. Tako bo vaše telo

L-tirozin
Znano je, da L-tirozin izboljša osredotočenost in pozornost; proizvajalec je vključil to prehransko dopolnilo za izboljšanje uporabnikovih rezultatov.

Proizvajalec zdravila PhenGold je navedel, da je uporabil 300 mg L-tirozina, da je telo aktivno in v opozorilnem položaju, kar je pomembno med vajami.
Sestavina gorilnika maščob prav tako ohranja adrenalin na visoki ravni, zaradi česar je vadba zabavna in učinkovita, morda boste lahko vzdržali dolge ure treningov.

L-teanin
Druga pomembna sestavina je L-teanin; preprečuje, da bi telo pridobilo dodatno težo z zmanjšanjem nepotrebnih maščob. L-teanin je aminokislina, ki jo najdemo v čajnih listih.
Proizvajalec je navedel, da ima PhenGold 250 mg L-teanina, kar je koristno pri hujšanju.

Zeleni čaj
Tako kot zelena kava tudi zeleni čaj velja za starodavno metodo hujšanja; sodobni raziskovalci pa se zatekajo k tej sestavini, da pomagajo očistiti telo od znotraj. Vsebuje katehine in kofein,
sestavine, za katere je znano, da pomagajo pri hujšanju. V PhenGoldu se uporablja 500 mg zelenega čaja, razmerje, za katerega je proizvajalec ugotovil, da ima kakršne koli negativne učinke.

Rhodiola SP
Rhodiola Rosea je sestavina, katere cilj je povečati duševno sposobnost in zmogljivost, zlasti v telovadnici, in zmanjšati stres, povezan s temi telesnimi aktivnostmi.
Veliko vzdržljivosti, ki je na voljo v tej sestavini, pomaga zmanjšati težo.

Rhodiola Rosea pomaga tudi telesu, da sprosti več znoja med delom, kar je bistvenega pomena za odstranjevanje toksinov. PhenGold vsebuje 250 mg, ki jih lahko izgubite do 17 kilogramov
teže v kratkem času, da zmanjšate stres, povezan s težo.

Kajenski poper
Kajenski poper je še ena pomembna sestavina za kurjenje maščob, ki telesu pomaga pri izgubi odvečne teže. Sestavina pomaga zatirati apetit in povečati metabolizem ter pomaga telesu pri izgorevanju velikih količin maščob.
Čilijev poper pomaga postopku, imenovanemu termogeneza, ki telesu pomaga, da hitreje pokuri kalorije.

Vitamin B12 24mcg
Vitamin B12 je še ena pomembna sestavina, ki je na voljo v tem dodatku, vitamin B12; poveča energijo telesnih celic in posledično izboljša presnovo in splošno zdravje.

So povsem naravni in so zasnovani tako, da tehtnim ljudem pomagajo izgubiti težo z zmanjšanjem količine zaužite hrane. Tako boste lahko zmanjšali svoje želje in lakoto.
Brezplačna poštnina po vsem svetu in 100-dnevno jamstvo za vračilo denarja