Skip to content
Home » PhenGold Kapsul MY

PhenGold Kapsul MY

Kapsul PhenGold adalah suplemen penurunan berat badan semula jadi yang membantu pengguna menurunkan berat badan dengan lebih cepat dan dengan cara yang paling semula jadi tanpa kesan sampingan. Ia berfungsi dengan baik untuk semua orang.
Di laman web rasmi, pengeluar telah menyatakan bahawa produk ini bebas GMO dan tidak dibuat dengan perisa tiruan, dan yang paling penting, mesra vegan.
PhenGold adalah produk oleh Swiss Research Labs Limited, sebuah syarikat terkenal yang mengkhususkan diri dalam makanan tambahan semula jadi.

Dengan PhenGold, syarikat telah mencipta suplemen penurunan berat badan yang kuat yang digunakan oleh lelaki dan wanita. Campuran semula jadi yang unik ini membantu membakar lemak dengan lebih cepat, meningkatkan tahap tenaga,
mempercepat metabolisme dan meningkatkan hasil dan kesihatan umum pengguna.

Pembebasan lemak badan yang tersimpan ini dapat meningkatkan tahap tenaga anda secara keseluruhan untuk aktiviti fizikal dan mental. Penggunaan PhenGold setiap hari akan membantu mengurangkan keinginan dan rasa pedih; itu, badan anda
tidak akan terkumpul secara tidak perlu dan membantu anda mendapatkan semula angka asal anda. Sekiranya anda bersenam secara aktif dan mengikuti diet yang ketat, anda boleh memasangkan kedua-duanya dengan suplemen ini untuk mendapatkan hasil yang lebih positif dalam jangka masa yang singkat.

PhenGold adalah produk yang agak baru tetapi telah menamakan dirinya sebagai makanan tambahan penurunan berat badan yang paling berkesan di pasaran. Sekiranya anda ingin menghilangkan lemak, berat badan dan pada masa yang sama membina otot,
PhenGold adalah produk yang pasti anda sukai dalam diet anda. Lawati laman web rasmi di sini untuk mendapatkan harga potongan!

Salah satu perkara yang paling luar biasa mengenai PhenGold ialah semua ramuannya semula jadi, berkualiti, dan terbukti secara saintifik tidak mempunyai kesan sampingan.
Bahan-bahan semula jadi ini menurunkan berat badan dan diformulasikan untuk mendapatkan hasil yang berkesan bagi sesiapa yang ingin menaikkan berat badan.

PhenGold mengandungi bahan-bahan berikut, yang semuanya bertujuan untuk meningkatkan metabolisme dan meningkatkan kesihatan umum anda:

Kafein
Penambahan kafein dalam suplemen ini adalah untuk meningkatkan tahap tenaga dan meningkatkan potensi latihan anda. Kafein juga mengurangkan rasa keletihan.
Tenaga yang digabungkan dengan fokus yang lebih baik adalah alat penurunan berat badan yang kuat dan boleh didapati dari teh hijau atau kopi hijau.

Ekstrak Capsicum
Ekstrak capsicum mengandungi suplemen pengurangan berat badan yang meningkatkan kadar metabolisme keseluruhan, membolehkan tubuh membakar lemak dengan mudah.
Bahan ini juga meningkatkan proses termogenik yang membantu mendapatkan suhu teras di dalam badan anda lebih jauh. Dengan cara itu, badan anda akan

L-Tirosin
L-Tyrosine diketahui dapat meningkatkan fokus dan perhatian; pengeluar telah memasukkan makanan tambahan ini untuk meningkatkan hasil pengguna.

Pengilang PhenGold menunjukkan telah menggunakan 300mg L-Tyrosine untuk memastikan tubuh tetap aktif dan dalam keadaan berjaga-jaga, yang penting semasa sesi latihan.
Bahan pembakar lemak juga menjadikan adrenalin tetap tinggi, yang menjadikan senaman menyenangkan dan berkesan, dan anda mungkin dapat melakukan senaman berjam-jam.

L-Theanine
Bahan penting lain adalah L-Theanine; ia menghalang badan untuk menambah berat badan dengan mengurangkan lemak yang tidak perlu. L-Theanine adalah asid amino yang terdapat pada daun teh.
Pengilang telah menunjukkan bahawa PhenGold mempunyai 250mg L-Theanine, yang sangat membantu dalam menurunkan berat badan.

Teh hijau
Seperti kopi hijau, teh hijau dianggap sebagai kaedah penurunan berat badan kuno; namun, penyelidik moden menggunakan bahan ini untuk membantu membersihkan badan dari dalam. Ia mengandungi katekin dan kafein,
komponen yang diketahui membantu dalam tujuan penurunan berat badan. Di PhenGold, 500 mg teh hijau digunakan, nisbah yang didapati oleh pengilang mempunyai kesan negatif.

Rhodiola SP
Rhodiola Rosea adalah bahan yang bertujuan untuk meningkatkan keupayaan dan prestasi mental, terutama di gim, dan mengurangkan tekanan yang berkaitan dengan aktiviti fizikal ini.
Stamina yang banyak terdapat dalam ramuan ini membantu mengurangkan berat badan.

Rhodiola Rosea juga membantu tubuh mengeluarkan lebih banyak peluh semasa bekerja, yang penting untuk membuang toksin. PhenGold mengandungi 250 mg, yang mungkin anda turun hingga 17 paun
berat badan dalam jangka masa pendek untuk mengurangkan tekanan yang berkaitan dengan berat badan.

Lada Cayenne
Lada cayenne adalah satu lagi bahan pembakar lemak penting yang membantu badan menurunkan berat badan tambahan. Komponen ini membantu menekan selera makan dan meningkatkan metabolisme, membantu tubuh membakar lemak dalam jumlah besar.
Lada cili membantu proses yang disebut termogenesis, yang membantu tubuh membakar kalori dengan lebih cepat.

Vitamin B12 24mcg
Vitamin B12 adalah komponen penting lain yang terdapat dalam makanan tambahan ini ialah Vitamin B12; ia meningkatkan tenaga sel tubuh dan, sebagai hasilnya, meningkatkan metabolisme dan kesihatan umum.

Semuanya semula jadi dan dirancang untuk membantu orang yang berat badan menurunkan berat badan dengan mengurangkan jumlah makanan yang dimakan. Dengan cara itu, anda akan dapat mengurangkan keinginan dan kelaparan anda.
Penghantaran percuma di seluruh dunia & jaminan wang dikembalikan 100 hari