Skip to content
Home » PhenGold kapsler NO

PhenGold kapsler NO

PhenGold kapsler er et naturlig vekttapstilskudd som hjelper brukere å gå ned flere kilo vekt raskere og på den mest naturlige måten uten noen bivirkninger. Det fungerer bra for alle.
På den offisielle nettsiden har produsenten indikert at dette produktet er GMO-fritt og ikke er laget med kunstige smaker, og er viktigst av alt veganvennlig.
PhenGold er et produkt av Swiss Research Labs Limited, et kjent selskap som spesialiserer seg på naturlige kosttilskudd.

Med PhenGold har selskapet skapt et kraftig vekttapstilskudd brukt av både menn og kvinner. Denne unike naturlige blandingen hjelper deg med å forbrenne fett raskere, øke energinivået,
rask metabolisme og forbedrer brukerens resultater og generelle helse.

Denne frigjøringen av lagret kroppsfett kan øke det totale energinivået for både fysiske og mentale aktiviteter. Daglig bruk av PhenGold vil bidra til å redusere trang og smerte; det var kroppen din
vil ikke akkumulere unødvendig og hjelpe deg med å gjenvinne den opprinnelige figuren. Hvis du trener aktivt og følger en streng diett, kan du parre de to med dette tillegget for å få et mer positivt resultat innen en kort periode.

PhenGold er et relativt nytt produkt, men har allerede kåret seg til det mest effektive vekttapstilskuddet i markedet. Hvis du ønsker å eliminere fett, vekt og samtidig bygge muskler,
PhenGold er et produkt du vil elske å inkludere i kostholdet ditt. Besøk den offisielle nettsiden her for å finne en rabattert pris!

En av de mest bemerkelsesverdige tingene med PhenGold er at alle ingrediensene er naturlige, kvalitet, og det er vitenskapelig bevist at de har null bivirkninger.
Disse naturlige ingrediensene er vektbrytende og er formulert for å få et effektivt resultat for alle som ønsker vektøkning.

PhenGold inneholder følgende ingredienser, som alle er rettet mot å øke stoffskiftet og forbedre din generelle helse:

Koffein
Tilsetningen av koffein i dette tilskuddet er å øke energinivået og forbedre treningspotensialet. Koffein reduserer også følelsen av utmattelse.
Energien kombinert med forbedret fokus er et kraftig vekttapverktøy og finnes fra grønn te eller grønn kaffe.

Capsicum ekstrakt
Capsicum ekstrakt inneholder vektreduksjons kosttilskudd som forbedrer den totale metabolske hastigheten, slik at kroppen lett kan brenne seg fetere.
Denne ingrediensen øker også den termogene prosessen som hjelper deg med å få kjernetemperaturen i kroppen ytterligere. På den måten vil kroppen din

L-tyrosin
L-tyrosin er kjent for å forbedre fokus og oppmerksomhet; produsenten har innlemmet dette kosttilskuddet for å forbedre brukerens resultater.

Produsenten av PhenGold har antydet å ha brukt 300 mg L-tyrosin for å holde kroppen aktiv og i en våken stilling, noe som er viktig under treningsøktene.
Fettforbrenningsingrediensen holder også adrenalinet høyt, noe som gjør trening morsom og effektiv, og du kan kanskje opprettholde lange timers trening.

L-Theanine
En annen viktig ingrediens er L-Theanine; det forhindrer kroppen i å øke vekta ved å redusere unødvendig fett. L-Theanine er aminosyren som finnes i teblader.
Produsenten har indikert at PhenGold har 250 mg L-Theanine, noe som er nyttig for vekttap.

Grønn te
I likhet med grønn kaffe regnes grønn te som en eldgammel vekttapmetode; moderne forskere bruker imidlertid denne ingrediensen for å rense kroppen fra innsiden. Den inneholder katekiner og koffein,
komponenter som er kjent for å hjelpe til med vekttap. I PhenGold brukes 500 mg grønn te, et forhold som produsenten har funnet å ha noen negative effekter.

Rhodiola SP
Rhodiola Rosea er en ingrediens som tar sikte på å øke mental kapasitet og ytelse, spesielt på treningsstudioet, og redusere stress forbundet med disse fysiske aktivitetene.
Det høye antallet utholdenhet som er tilgjengelig i denne ingrediensen, hjelper til med å redusere vekten.

Rhodiola Rosea hjelper også kroppen til å frigjøre mer svette under arbeidet, noe som er viktig for å fjerne giftstoffer. PhenGold inneholder 250 mg, som du kan miste opptil 17 pounds
vekt i løpet av en kort periode for å redusere stress forbundet med vekt.

Kajennepepper
Cayennepepper er en annen viktig ingrediens som hjelper kroppen å miste ekstra vekt. Komponenten hjelper til med å undertrykke appetitten og øke stoffskiftet, og hjelper kroppen å forbrenne store mengder fett.
Chili pepper hjelper en prosess som kalles termogenese, som hjelper kroppen å forbrenne kalorier raskere.

Vitamin B12 24mcg
Vitamin B12 er en annen viktig komponent som er tilgjengelig i dette tilskuddet, er vitamin B12; det øker kroppens celler energi og forbedrer dermed stoffskiftet og generell helse.

De er helt naturlige og designet for å hjelpe vektige mennesker med å gå ned i vekt ved å redusere mengden mat som forbrukes. På den måten vil du kunne redusere trang og sult.
Gratis frakt over hele verden og 100 dagers pengene-tilbake-garanti