Skip to content
Home » PhenGold kapsler DK

PhenGold kapsler DK

PhenGold kapsler er et naturligt vægttabstilskud, der hjælper brugerne med at tabe flere pund i vægt hurtigere og på den mest naturlige måde uden nogen bivirkninger. Det fungerer godt for alle.
På den officielle webside har producenten angivet, at dette produkt er GMO-frit og ikke er lavet med nogen kunstige smagsstoffer, og vigtigst af alt er vegansk.
PhenGold er et produkt fra Swiss Research Labs Limited, et kendt firma, der specialiserer sig i naturlige kosttilskud.

Med PhenGold har virksomheden skabt et kraftigt vægttabstilskud, der bruges af både mænd og kvinder. Denne unikke naturlige blanding hjælper med at forbrænde fedt hurtigere, øge energiniveauerne,
fremskynder stofskiftet og forbedrer brugerens resultater og generelle helbred.

Denne frigivelse af lagret kropsfedt kan øge dit samlede energiniveau til både fysiske og mentale aktiviteter. Daglig brug af PhenGold hjælper med at skære trang og smerte; det var din krop
akkumuleres ikke unødigt og hjælper dig med at genvinde din oprindelige figur. Hvis du aktivt træner og følger en streng diæt, kan du parre de to med dette supplement for at få et mere positivt resultat inden for en kort periode.

PhenGold er et relativt nyt produkt, men har allerede udnævnt sig til det mest effektive vægttabstilskud på markedet. Hvis du ønsker at fjerne fedt, vægt og samtidig opbygge muskler,
PhenGold er et produkt, du vil elske at medtage i din kost. Besøg den officielle hjemmeside her for at finde en nedsat pris!

En af de mest bemærkelsesværdige ting ved PhenGold er, at alle dens ingredienser er naturlige, kvalitet og har videnskabeligt vist sig at have nul bivirkninger.
Disse naturlige ingredienser er vægtafbrydende og er formuleret til at få et effektivt resultat for enhver, der ønsker vægtøgning.

PhenGold indeholder følgende ingredienser, som alle har til formål at øge stofskiftet og forbedre dit generelle helbred:

Koffein
Tilsætningen af ​​koffein i dette tillæg er at øge energiniveauerne og forbedre din trænings potentiale. Koffein mindsker også følelsen af ​​udmattelse.
Energien kombineret med forbedret fokus er et kraftfuldt vægttabsværktøj og kan findes fra grøn te eller grøn kaffe.

Capsicum ekstrakt
Capsicum ekstrakt indeholder kosttilskud til vægttab, der forbedrer den samlede metaboliske hastighed, så kroppen let kan brænde federe.
Denne ingrediens øger også den termogene proces, der hjælper med at få kernetemperaturen i din krop yderligere. På den måde vil din krop

L-tyrosin
L-tyrosin er kendt for at forbedre fokus og opmærksomhed; producenten har indarbejdet dette kosttilskud for at forbedre brugerens resultater.

Producenten af ​​PhenGold har angivet at have brugt 300 mg L-tyrosin til at holde kroppen aktiv og i en alarmposition, hvilket er vigtigt under træningssessionerne.
Fedtforbrændingsingrediensen holder også adrenalinet højt, hvilket gør træning sjov og effektiv, og du kan muligvis opretholde lange timers træning.

L-Theanine
En anden vigtig ingrediens er L-theanin; det forhindrer kroppen i at få yderligere vægt ved at reducere unødvendigt fedt. L-Theanin er den aminosyre, der findes i teblade.
Producenten har angivet, at PhenGold har 250 mg L-Theanin, hvilket er nyttigt i vægttab.

Grøn te
Ligesom grøn kaffe betragtes grøn te som en gammel metode til vægttab; moderne forskere tyder imidlertid på denne ingrediens for at hjælpe med at rense kroppen indefra. Den indeholder katekiner og koffein,
komponenter, der er kendt for at hjælpe med vægttab. I PhenGold anvendes 500 mg grøn te, et forhold, som producenten har fundet at have nogen negative virkninger.

Rhodiola SP
Rhodiola Rosea er en ingrediens, der har til formål at øge mental kapacitet og ydeevne, især i gymnastiksalen, og reducere stress forbundet med disse fysiske aktiviteter.
Det høje antal udholdenhed, der findes i denne ingrediens, hjælper med at reducere vægten.

Rhodiola Rosea hjælper også kroppen med at frigive mere sved under arbejdet, hvilket er vigtigt for at fjerne toksiner. PhenGold indeholder 250 mg, som du kan miste op til 17 pund
vægt inden for en kort periode for at reducere stress forbundet med vægt.

Cayennepeber
Cayenne peber er en anden vigtig fedtforbrændingsingrediens, der hjælper kroppen med at tabe ekstra vægt. Komponenten hjælper med at undertrykke appetitten og øge stofskiftet og hjælper kroppen med at forbrænde store mængder fedt.
Chili peber hjælper med en proces kaldet termogenese, som hjælper kroppen med at forbrænde kalorier hurtigere.

Vitamin B12 24mcg
Vitamin B12 er en anden vigtig komponent, der findes i dette tillæg, er vitamin B12; det øger kroppens celler energi og forbedrer som følge heraf stofskifte og generel sundhed.

De er helt naturlige og designet til at hjælpe vægtige mennesker med at tabe sig ved at reducere mængden af ​​forbrugt mad. På den måde vil du være i stand til at skære ned dine trang og sult.
Gratis verdensomspændende forsendelse og 100-dages pengene-tilbage-garanti