Skip to content
Home » PhenGold kapselit FI

PhenGold kapselit FI

PhenGold-kapselit ovat luonnollinen painonpudotuksen lisäosa, joka auttaa käyttäjiä menettämään useita kiloja painoa nopeammin ja luonnollisimmalla tavalla ilman sivuvaikutuksia. Se toimii hyvin kaikille.
Virallisella verkkosivustolla valmistaja on ilmoittanut, että tämä tuote ei sisällä muuntogeenisiä organismeja eikä sitä valmisteta keinotekoisilla makuilla, ja mikä tärkeintä, se on vegaaniystävällinen.
PhenGold on Swiss Research Labs Limitedin, tunnetun luonnollisiin lisäravinteisiin erikoistuneen yrityksen tuote.

PhenGoldin avulla yritys on luonut tehokkaan laihtumislisäaineen, jota käyttävät sekä miehet että naiset. Tämä ainutlaatuinen luonnollinen sekoitus auttaa polttamaan rasvaa nopeammin, nostamaan energian tasoa,
nopeuttaa aineenvaihduntaa ja parantaa käyttäjän tuloksia ja yleistä terveyttä.

Tämä varastoituneen kehon rasvan vapautuminen voi lisätä energian tasoa sekä fyysiseen että henkiseen toimintaan. Päivittäinen PhenGold-käyttö auttaa vähentämään haluja ja tuskaa; se oli, kehosi
ei kerry tarpeettomasti ja auttaa sinua palauttamaan alkuperäisen hahmosi. Jos treenaat aktiivisesti ja noudatat tiukkaa ruokavaliota, voit yhdistää nämä kaksi tämän täydennyksen kanssa saadaksesi positiivisemman tuloksen lyhyessä ajassa.

PhenGold on suhteellisen uusi tuote, mutta se on jo nimittänyt itsensä markkinoiden tehokkaimmiksi laihtumislisäaineiksi. Jos haluat poistaa rasvaa, painoa ja samalla kasvattaa lihaksia,
PhenGold on tuote, jonka rakastat sisällyttää ruokavalioon. Vieraile virallisilla verkkosivustoilla täällä löytääksesi alennushinnan!

Yksi PhenGoldin merkittävimmistä asioista on se, että kaikki sen ainesosat ovat luonnollisia, laadukkaita ja joilla on tieteellisesti todistettu olevan nolla sivuvaikutuksia.
Nämä luonnolliset ainesosat ovat painon pudotus ja muotoiltu saamaan tehokas tulos kaikille, jotka haluavat painonnousua.

PhenGold sisältää seuraavia ainesosia, joiden kaikkien tarkoituksena on parantaa aineenvaihduntaa ja parantaa yleistä terveyttäsi:

Kofeiini
Kofeiinin lisääminen tähän täydennykseen on lisätä energian tasoa ja parantaa liikunnan potentiaalia. Kofeiini vähentää myös uupumuksen tunnetta.
Energia yhdistettynä parannettuun keskittymiseen on tehokas painonpudotustyökalu, ja se löytyy vihreästä teestä tai vihreästä kahvista.

Capsicum-uute
Capsicum-uute sisältää laihdutuslisäaineita, jotka parantavat aineenvaihduntaa, mikä antaa keholle mahdollisuuden palaa rasvaisemmin helposti.
Tämä ainesosa lisää myös termogeenistä prosessia, joka auttaa saamaan kehosi sisälämpötilan edelleen. Tällä tavoin kehosi tulee

L-tyrosiini
L-tyrosiinin tiedetään parantavan keskittymistä ja huomiota; valmistaja on sisällyttänyt tämän ravintolisän parantaakseen käyttäjän tuloksia.

PhenGoldin valmistaja on ilmoittanut käyttäneensä 300 mg L-tyrosiinia pitämään kehon aktiivisena ja hälytysasennossa, mikä on tärkeää harjoitusten aikana.
Rasvaa polttava aine pitää myös adrenaliinin korkealla, mikä tekee liikunnasta hauskaa ja tehokasta, ja saatat pystyä ylläpitämään pitkiä tunteja harjoittelua.

L-Teaniini
Toinen tärkeä ainesosa on L-teaniini; se estää kehoa saamasta lisää painoa vähentämällä tarpeetonta rasvaa. L-teaniini on aminohappo, jota löytyy teelehdistä.
Valmistaja on ilmoittanut, että PhenGoldilla on 250 mg L-teaniinia, mikä on hyödyllistä laihtumisessa.

Vihreä tee
Vihreän teen tavoin vihreää teetä pidetään ikivanhana painonlaskumenetelmänä; kuitenkin nykyaikaiset tutkijat turvautuvat tähän ainesosaan auttaakseen puhdistamaan kehoa sisäpuolelta. Se sisältää katekiineja ja kofeiinia,
komponentit, joiden tiedetään auttavan laihtumista varten. PhenGoldissa käytetään 500 mg vihreää teetä, suhteella, jonka valmistajalla on havaittu olevan kielteisiä vaikutuksia.

Rhodiola SP
Rhodiola Rosea on ainesosa, jonka tarkoituksena on lisätä henkistä kapasiteettia ja suorituskykyä, erityisesti kuntosalilla, ja vähentää näihin fyysisiin aktiviteetteihin liittyvää stressiä.
Tämän ainesosan suuri kestävyys auttaa vähentämään painoa.

Rhodiola Rosea auttaa myös kehoa vapauttamaan enemmän hikiä työn aikana, mikä on välttämätöntä toksiinien poistamiseksi. PhenGold sisältää 250 mg, jonka voit menettää jopa 17 kiloa
painosta lyhyessä ajassa painoon liittyvän stressin vähentämiseksi.

Cayennenpippuri
Cayenne-pippuri on toinen tärkeä rasvanpolttaja-ainesosa, joka auttaa kehoa menettämään ylimääräistä painoa. Komponentti auttaa estämään ruokahalua ja lisäämään aineenvaihduntaa, mikä auttaa kehoa polttamaan suuria määriä rasvaa.
Chilipippuri auttaa prosessia nimeltä termogeneesi, joka auttaa kehoa polttamaan kaloreita nopeammin.

B12-vitamiinia 24mcg
B12-vitamiini on toinen tärkeä lisäaine, jota on saatavana tässä lisäyksessä, on B12-vitamiini; se lisää kehon solujen energiaa ja parantaa siten aineenvaihduntaa ja yleistä terveyttä.

Ne ovat täysin luonnollisia ja suunniteltu auttamaan painavia ihmisiä laihtua vähentämällä kulutetun ruoan määrää. Tällä tavoin voit vähentää haluasi ja nälkääsi.
Ilmainen lähetys maailmanlaajuisesti ja 100 päivän rahat takaisin -takuu