Skip to content
Home » PhenGold capsules NL

PhenGold capsules NL

PhenGold-capsules is een natuurlijk afslanksupplement dat gebruikers helpt om sneller en op de meest natuurlijke manier meerdere kilo’s af te vallen zonder bijwerkingen. Het werkt voor iedereen goed.
Op de officiële website heeft de fabrikant aangegeven dat dit product GMO-vrij is en niet gemaakt is met kunstmatige smaakstoffen, en vooral veganistisch vriendelijk is.
PhenGold is een product van de Swiss Research Labs Limited, een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in natuurlijke supplementen.

Met PhenGold heeft het bedrijf een krachtig afslanksupplement gecreëerd dat door zowel mannen als vrouwen wordt gebruikt. Deze unieke natuurlijke mix helpt om sneller vet te verbranden, het energieniveau te verhogen,
versnelt het metabolisme en verbetert de resultaten van de gebruiker en de algemene gezondheid.

Het vrijkomen van opgeslagen lichaamsvet kan uw algehele energieniveau voor zowel fysieke als mentale activiteiten verhogen. Dagelijks gebruik van PhenGold helpt bij het verminderen van onbedwingbare trek en pijn; dat was je lichaam
zal zich niet onnodig opstapelen en u helpen uw oorspronkelijke figuur terug te krijgen. Als u actief aan het trainen bent en een streng dieet volgt, kunt u de twee combineren met dit supplement om binnen korte tijd een positiever resultaat te krijgen.

PhenGold is een relatief nieuw product, maar heeft zichzelf al de meest efficiënte supplementen voor gewichtsverlies op de markt genoemd. Als u vet en gewicht wilt elimineren en tegelijkertijd spieren wilt opbouwen,
PhenGold is een product dat u graag in uw dieet opneemt. Bezoek de officiële website hier om een ​​gereduceerde prijs te vinden!

Een van de meest opmerkelijke dingen van PhenGold is dat al zijn ingrediënten natuurlijk en van hoge kwaliteit zijn en dat wetenschappelijk bewezen is dat ze geen bijwerkingen hebben.
Deze natuurlijke ingrediënten verminderen het gewicht en zijn geformuleerd om een ​​effectief resultaat te krijgen voor iedereen die op zoek is naar gewichtstoename.

PhenGold bevat de volgende ingrediënten, die allemaal bedoeld zijn om de stofwisseling te verbeteren en uw algemene gezondheid te verbeteren:

Cafeïne
De toevoeging van cafeïne aan dit supplement is om het energieniveau te verhogen en het potentieel van uw training te verbeteren. Cafeïne vermindert ook het gevoel van uitputting.
De energie in combinatie met verbeterde focus is een krachtig hulpmiddel om af te vallen en kan worden gevonden in groene thee of groene koffie.

Capsicum-extract
Het paprika-extract bevat supplementen voor gewichtsvermindering die de algehele stofwisseling verbeteren, waardoor het lichaam gemakkelijker vet kan verbranden.
Dit ingrediënt stimuleert ook het thermogene proces dat helpt om de kerntemperatuur in je lichaam verder te verhogen. Op die manier zal je lichaam dat doen

L-Tyrosine
Van L-Tyrosine is bekend dat het de focus en aandacht verbetert; de fabrikant heeft dit voedingssupplement opgenomen om de resultaten van de gebruiker te verbeteren.

De fabrikant van PhenGold heeft aangegeven 300 mg L-Tyrosine te hebben gebruikt om het lichaam actief en alert te houden, wat belangrijk is tijdens de trainingssessies.
Het ingrediënt vetverbrander houdt ook de adrenaline hoog, wat sporten leuk en effectief maakt, en het kan zijn dat je urenlang kunt trainen.

L-Theanine
Een ander belangrijk ingrediënt is L-Theanine; het voorkomt dat het lichaam verder aankomt door onnodig vet te verminderen. L-Theanine is het aminozuur dat wordt aangetroffen in theebladeren.
De fabrikant heeft aangegeven dat PhenGold 250 mg L-Theanine bevat, wat helpt bij het afvallen.

Groene thee
Net als groene koffie wordt groene thee beschouwd als een oude methode om af te vallen; moderne onderzoekers nemen echter hun toevlucht tot dit ingrediënt om het lichaam van binnenuit te reinigen. Het bevat catechines en cafeïne,
componenten waarvan bekend is dat ze helpen bij het afvallen. In PhenGold wordt 500 mg groene thee gebruikt, een verhouding waarvan de fabrikant heeft vastgesteld dat deze negatieve effecten heeft.

Rhodiola SP
Rhodiola Rosea is een ingrediënt dat tot doel heeft de mentale capaciteit en prestaties te verbeteren, vooral in de sportschool, en de stress die gepaard gaat met deze fysieke activiteiten te verminderen.
Het hoge aantal uithoudingsvermogen dat in dit ingrediënt beschikbaar is, helpt bij het verminderen van het gewicht.

Rhodiola Rosea helpt het lichaam ook om meer zweet af te voeren tijdens het werk, wat essentieel is om gifstoffen te verwijderen. PhenGold bevat 250 mg, waarmee u tot wel 17 kilo kunt afvallen
van het gewicht binnen een korte periode om de stress die met het gewicht gepaard gaat te verminderen.

Cayenne peper
Cayennepeper is een ander belangrijk ingrediënt voor de vetverbrander dat het lichaam helpt om extra gewicht te verliezen. De component helpt de eetlust te onderdrukken en de stofwisseling te verhogen, waardoor het lichaam grote hoeveelheden vet verbrandt.
Chilipeper ondersteunt een proces dat thermogenese wordt genoemd en dat het lichaam helpt calorieën sneller te verbranden.

Vitamine B12 24mcg
Vitamine B12 is een ander belangrijk onderdeel dat beschikbaar is in dit supplement is vitamine B12; het verhoogt de energie van de lichaamscellen en verbetert daardoor de stofwisseling en de algemene gezondheid.

Ze zijn volledig natuurlijk en ontworpen om zware mensen te helpen af ​​te vallen door de hoeveelheid geconsumeerd voedsel te verminderen. Op die manier kunt u uw onbedwingbare trek en honger verminderen.
Gratis wereldwijde verzending en 100 dagen geld-terug-garantie