Skip to content
Home » PhenGold Capsule RO

PhenGold Capsule RO

Capsule PhenGold sunt un supliment natural pentru slăbit, care îi ajută pe utilizatori să slăbească câteva kilograme de greutate mai repede și în cel mai natural mod, fără efecte secundare. Funcționează bine pentru toată lumea.
Pe site-ul oficial, producătorul a indicat că acest produs nu conține OMG-uri și nu este făcut cu arome artificiale și este, cel mai important, vegan friendly.
PhenGold este un produs al Swiss Research Labs Limited, o companie renumită specializată în suplimente naturale.

Cu PhenGold, compania a creat un supliment puternic pentru slăbit folosit atât de bărbați, cât și de femei. Acest amestec natural unic ajută la arderea mai rapidă a grăsimilor, la creșterea nivelului de energie,
accelerează metabolismul și îmbunătățește rezultatele utilizatorului și starea generală de sănătate.

Această eliberare de grăsime corporală stocată poate crește nivelul global de energie atât pentru activitățile fizice, cât și pentru cele mentale. Utilizarea zilnică a PhenGold va ajuta la reducerea poftei și durerii; adică corpul tău
nu se va acumula inutil și vă va ajuta să vă recâștigați figura originală. Dacă lucrați activ și urmați o dietă strictă, îi puteți asocia pe cei doi cu acest supliment pentru a obține un rezultat mai pozitiv într-o perioadă scurtă.

PhenGold este un produs relativ nou, dar și-a numit deja cele mai eficiente suplimente de slăbire de pe piață. Dacă doriți să eliminați grăsimea, greutatea și, în același timp, să construiți mușchi,
PhenGold este un produs pe care îl veți încânta să îl includeți în dieta dumneavoastră. Vizitați site-ul oficial aici pentru a găsi un preț redus!

Unul dintre cele mai remarcabile lucruri despre PhenGold este că toate ingredientele sale sunt naturale, de calitate și au fost dovedite științific că nu au efecte secundare.
Aceste ingrediente naturale reduc greutatea și sunt formulate pentru a obține un rezultat eficient pentru oricine dorește să crească în greutate.

PhenGold conține următoarele ingrediente, toate având ca scop îmbunătățirea metabolismului și îmbunătățirea stării dumneavoastră generale de sănătate:

Cofeină
Adăugarea de cofeină în acest supliment este de a crește nivelul de energie și de a îmbunătăți potențialul exercițiului. Cofeina scade, de asemenea, senzația de epuizare.
Energia combinată cu focalizarea îmbunătățită este un instrument puternic de slăbit și poate fi găsită din ceaiul verde sau cafeaua verde.

Extract de ardei gras
Extractul de ardei gras conține suplimente de reducere a greutății care îmbunătățesc rata metabolică generală, permițând corpului să ardă mai ușor grăsimi.
Acest ingredient stimulează, de asemenea, procesul termogen care ajută la creșterea temperaturii de bază în corpul dumneavoastră. În acest fel, corpul tău o va face

L-tirozină
Se știe că L-tirozina îmbunătățește concentrarea și atenția; producătorul a încorporat acest supliment alimentar pentru a îmbunătăți rezultatele utilizatorului.

Producătorul PhenGold a indicat că a folosit 300 mg de L-tirozină pentru a menține corpul activ și într-o poziție alertă, ceea ce este important în timpul sesiunilor de exerciții.
Ingredientul pentru arzătorul de grăsime menține, de asemenea, adrenalina ridicată, ceea ce face ca exercițiile fizice să fie distractive și eficiente și este posibil să puteți susține ore lungi de antrenament.

L-Theanine
Un alt ingredient important este L-teanina; împiedică îngrășarea organismului prin reducerea grăsimilor inutile. L-teanina este aminoacidul găsit în frunzele de ceai.
Producătorul a indicat că PhenGold are 250 mg de L-teanină, ceea ce este util în pierderea în greutate.

Ceai verde
La fel ca cafeaua verde, ceaiul verde este considerat o metodă antică de slăbit; cu toate acestea, cercetătorii moderni recurg la acest ingredient pentru a ajuta la curățarea corpului din interior. Conține catechine și cofeină,
componente despre care se știe că ajută la scăderea în greutate. În PhenGold, se utilizează 500 mg de ceai verde, raport pe care producătorul a constatat că are efecte negative.

Rhodiola SP
Rhodiola Rosea este un ingredient care își propune să crească capacitatea mentală și performanța, în special la sala de sport, și să reducă stresul asociat acestor activități fizice.
Numărul mare de rezistență disponibil în acest ingredient ajută la reducerea greutății.

Rhodiola Rosea ajută, de asemenea, corpul să elibereze mai multă transpirație în timpul lucrului, ceea ce este esențial pentru îndepărtarea toxinelor. PhenGold conține 250 mg, pe care le puteți pierde până la 17 kilograme
de greutate într-o perioadă scurtă pentru a reduce stresul asociat cu greutatea.

Piper roșu
Ardeiul Cayenne este un alt ingredient important pentru arderea grăsimilor, care ajută organismul să slăbească în plus. Componenta ajută la suprimarea apetitului și la creșterea metabolismului, ajutând corpul să ardă cantități mari de grăsimi.
Ardeiul iute ajută la un proces numit termogeneză, care ajută organismul să ardă mai repede caloriile.

Vitamina B12 24mcg
Vitamina B12 este o altă componentă importantă disponibilă în acest supliment este Vitamina B12; crește energia celulelor corpului și, ca urmare, îmbunătățește metabolismul și sănătatea generală.

Sunt naturale și sunt concepute pentru a ajuta persoanele cu greutate să piardă în greutate prin reducerea cantității de alimente consumate. În acest fel, veți putea să vă reduceți pofta și foamea.
Livrare gratuită în toată lumea și garanție de 100 de zile pentru returnarea banilor