Skip to content
Home » PhenGold cápsulas SE

PhenGold cápsulas SE

PhenGold kapslar är ett naturligt viktminskningstillskott som hjälper användare att gå ner flera kilo vikt snabbare och på det mest naturliga sättet utan några biverkningar. Det fungerar bra för alla.
På den officiella webbplatsen har tillverkaren angett att den här produkten är GMO-fri och inte är gjord med några artificiella smaker och är viktigast av allt veganvänlig.
PhenGold är en produkt av Swiss Research Labs Limited, ett känt företag som specialiserat sig på naturliga tillskott.

Med PhenGold har företaget skapat ett kraftfullt viktminskningstillskott som används av både män och kvinnor. Denna unika naturliga blandning hjälper till att bränna fett snabbare, öka energinivåerna,
påskyndar ämnesomsättningen och förbättrar användarens resultat och allmänna hälsa.

Denna frisättning av lagrat kroppsfett kan öka dina totala energinivåer för både fysiska och mentala aktiviteter. Daglig användning av PhenGold hjälper till att minska besvär och smärta. det var din kropp
kommer inte att ackumuleras i onödan och hjälper dig att återfå din ursprungliga figur. Om du aktivt tränar och följer en strikt diet kan du para ihop de två med detta tillägg för att få ett mer positivt resultat inom en kort period.

PhenGold är en relativt ny produkt men har redan utsetts till de mest effektiva viktminskningstillskotten på marknaden. Om du vill eliminera fett, vikt och samtidigt bygga muskler,
PhenGold är en produkt du kommer att älska att inkludera i din kost. Besök den officiella hemsidan här för att hitta ett rabatterat pris!

En av de mest anmärkningsvärda sakerna med PhenGold är att alla dess ingredienser är naturliga, kvalitet och har vetenskapligt visat sig ha noll biverkningar.
Dessa naturliga ingredienser är viktbrytande och är formulerade för att få ett effektivt resultat för alla som vill gå upp i vikt.

PhenGold innehåller följande ingredienser, som alla syftar till att förbättra ämnesomsättningen och förbättra din allmänna hälsa:

Koffein
Tillsatsen av koffein i detta tillskott är att öka energinivåerna och förbättra din träningspotential. Koffein minskar också känslan av utmattning.
Energin i kombination med förbättrat fokus är ett kraftfullt viktminskningsverktyg och kan hittas från grönt te eller grönt kaffe.

Capsicum extrakt
Capsicum-extraktet innehåller viktminskningstillskott som ökar den totala ämnesomsättningshastigheten, vilket gör att kroppen lätt brinner fetare.
Denna ingrediens ökar också den termogena processen som hjälper till att få kärntemperaturen i kroppen ytterligare. På det sättet kommer din kropp att göra det

L-tyrosin
L-tyrosin är känt för att förbättra fokus och uppmärksamhet; tillverkaren har införlivat detta kosttillskott för att förbättra användarens resultat.

Tillverkaren av PhenGold har angett att ha använt 300 mg L-tyrosin för att hålla kroppen aktiv och i en varningsläge, vilket är viktigt under träningspasset.
Fettförbränningsingrediensen håller också adrenalinet högt, vilket gör träningen rolig och effektiv, och du kanske kan bibehålla långa träningspass.

L-Theanine
En annan viktig ingrediens är L-Theanine; det hindrar kroppen från att gå upp i vikt genom att minska onödigt fett. L-Theanine är aminosyran som finns i teblad.
Tillverkaren har angett att PhenGold har 250 mg L-teanin, vilket är till hjälp vid viktminskning.

Grönt te
Liksom grönt kaffe anses grönt te vara en gammal viktminskningsmetod; dock använder moderna forskare denna ingrediens för att rengöra kroppen inifrån. Den innehåller katekiner och koffein,
komponenter som är kända för att hjälpa till med viktminskning. I PhenGold används 500 mg grönt te, ett förhållande som tillverkaren har visat sig ha några negativa effekter.

Rhodiola SP
Rhodiola Rosea är en ingrediens som syftar till att öka mental kapacitet och prestanda, särskilt i gymmet, och minska stress i samband med dessa fysiska aktiviteter.
Det stora antalet uthållighet som finns i denna ingrediens hjälper till att minska vikten.

Rhodiola Rosea hjälper också kroppen att släppa ut mer svett under arbetet, vilket är viktigt för att ta bort gifter. PhenGold innehåller 250 mg, vilket du kan tappa upp till 17 pund
vikt inom en kort period för att minska stress i samband med vikt.

Cayenpeppar
Cayennepeppar är en annan viktig fettförbränningsingrediens som hjälper kroppen att gå ner i vikt. Komponenten hjälper till att undertrycka aptiten och öka ämnesomsättningen, vilket hjälper kroppen att bränna stora mängder fett.
Chili peppar hjälper en process som kallas termogenes, vilket hjälper kroppen att bränna kalorier snabbare.

Vitamin B12 24mcg
Vitamin B12 är en annan viktig komponent som finns i detta tillägg är vitamin B12; det ökar kroppens celler energi och förbättrar därmed ämnesomsättningen och den allmänna hälsan.

De är helt naturliga och utformade för att hjälpa viktiga människor att gå ner i vikt genom att minska mängden mat som konsumeras. På det sättet kommer du att kunna minska dina begär och hunger.
Gratis frakt över hela världen och 100-dagars pengarna-tillbaka-garanti