Skip to content
Home » PhenGold капсули BG

PhenGold капсули BG

PhenGold капсули е естествена добавка за отслабване, която помага на потребителите да отслабнат няколко килограма по-бързо и по най-естествения начин, без никакви странични ефекти. Работи добре за всички.
На официалния уебсайт производителят посочи, че този продукт е без ГМО и не е произведен с изкуствени аромати и най-важното е, че е веган.
PhenGold е продукт на Swiss Research Labs Limited, известна компания, специализирана в естествени добавки.

С PhenGold компанията създаде мощна добавка за отслабване, използвана както от мъже, така и от жени. Тази уникална натурална смес помага да се изгарят мазнините по-бързо, да се повишат нивата на енергия,
ускорява метаболизма и подобрява резултатите и общото здравословно състояние на потребителя.

Това освобождаване на складирани телесни мазнини може да увеличи общите нива на енергия както за физически, така и за умствени дейности. Ежедневната употреба на PhenGold ще помогне за намаляване на глада и пристрастяването; това беше вашето тяло
няма да се натрупва излишно и ще ви помогне да възвърнете първоначалната си фигура. Ако активно тренирате и спазвате стриктна диета, можете да сдвоите двете с тази добавка, за да получите по-положителен резултат в рамките на кратък период.

PhenGold е сравнително нов продукт, но вече се обяви за най-ефективните добавки за отслабване на пазара. Ако искате да премахнете мазнините, теглото и в същото време да изградите мускули,
PhenGold е продукт, който с удоволствие ще включите в диетата си. Посетете официалния уебсайт тук, за да намерите цена с отстъпка!

Едно от най-забележителните неща за PhenGold е, че всички негови съставки са естествени, качествени и са научно доказани, че имат нулеви странични ефекти.
Тези естествени съставки намаляват теглото и са формулирани, за да получат ефективен резултат за всеки, който иска да напълнее.

PhenGold съдържа следните съставки, всички от които са насочени към подобряване на метаболизма и подобряване на общото ви здравословно състояние:

Кофеин
Добавянето на кофеин в тази добавка е да увеличи енергийните нива и да подобри потенциала на вашето упражнение. Кофеинът също намалява чувството на изтощение.
Енергията, съчетана с подобрен фокус, е мощен инструмент за отслабване и може да се намери от зелен чай или зелено кафе.

Екстракт от Capsicum
Екстрактът от капсикум съдържа добавки за намаляване на теглото, които подобряват общата скорост на метаболизма, позволявайки на тялото да изгаря по-дебело с лекота.
Тази съставка също така засилва термогенния процес, който спомага за допълнително повишаване на температурата на сърцевината в тялото ви. По този начин тялото ви ще го направи

L-тирозин
Известно е, че L-тирозинът подобрява фокуса и вниманието; производителят е включил тази хранителна добавка, за да подобри резултатите на потребителя.

Производителят на PhenGold е посочил, че е използвал 300 mg L-тирозин, за да поддържа тялото активно и в тревожна позиция, което е важно по време на упражненията.
Съставката за изгаряне на мазнини също поддържа адреналина висок, което прави упражненията забавни и ефективни и може да успеете да поддържате дълги часове тренировки.

L-Theanine
Друга важна съставка е L-Theanine; предотвратява напълняването на тялото, като намалява ненужните мазнини. L-Theanine е аминокиселината, която се намира в чаените листа.
Производителят е посочил, че PhenGold има 250 mg L-теанин, което е полезно при загуба на тегло.

Зелен чай
Подобно на зеленото кафе, зеленият чай се счита за древен метод за отслабване; съвременните изследователи обаче прибягват до тази съставка, за да помогнат за почистването на тялото отвътре. Съдържа катехини и кофеин,
компоненти, за които е известно, че помагат за отслабване. В PhenGold се използват 500 mg зелен чай, съотношение, за което производителят е установил, че има отрицателни ефекти.

Rhodiola SP
Rhodiola Rosea е съставка, която има за цел да увеличи умствения капацитет и работоспособността, особено във фитнеса, и да намали стреса, свързан с тези физически дейности.
Големият брой издръжливост, наличен в тази съставка, помага за намаляване на теглото.

Rhodiola Rosea също така помага на тялото да отделя повече пот по време на работа, което е от съществено значение за отстраняване на токсините. PhenGold съдържа 250 mg, които може да загубите до 17 килограма
тегло в рамките на кратък период, за да се намали стресът, свързан с теглото.

Лют червен пипер
Кайенският пипер е друга важна съставка за изгаряне на мазнини, която помага на тялото да отслабне. Компонентът помага за потискане на апетита и увеличаване на метаболизма, като помага на тялото да изгаря големи количества мазнини.
Лютият пипер помага на процес, наречен термогенеза, който помага на тялото да изгаря калориите по-бързо.

Витамин В12 24mcg
Витамин В12 е друг важен компонент, наличен в тази добавка, е витамин В12; увеличава енергията на телесните клетки и в резултат подобрява метаболизма и общото здравословно състояние.

Те са изцяло естествени и са създадени, за да помогнат на тежки хора да отслабнат, като намалят количеството консумирана храна. По този начин ще можете да намалите апетита и глада си.
Безплатна доставка по целия свят и 100-дневна гаранция за връщане на парите