Skip to content
Home » Myceril FR

Myceril FR

Myceril кремот ослободете се од габите и бактериите со ново природно решение!
Апсолутно природен производ создаден само од природни компоненти без додавање на хемикалии штетни за организмот.
Мицерил има единствена способност да продира дури и низ тврдиот слој на кожата, брзото растворање на стариот, кремот може да се нанесе во случај на агресивна прогресија на болеста, но при профилактичка употреба нема контраиндикации или несакани ефекти.
Крем за Myceril продира длабоко во кожата, ги отфрла мртвите клетки и е ефикасен и при агресивни габични инфекции. Исто така е мудро да се користи Myceril за превенција, како на пример во зима, кога епидемијата на микоза е највисока.
Зошто Myceril стана толку популарен низ целиот свет?

-Единствена комбинација на природни супстанции
-Симултана превенција на патогени и микози
-Нема несакани ефекти, нема контраиндикации
-Погоден за чување во комплет за прва помош како превентивна мерка
-Намалување на ризикот од повторна инфекција

Фактот на кремот Myceril:
Го ограничува растот на габите, го олеснува чешањето.
Има деструктивен ефект врз клетките на постојните габи и го блокира формирањето на нови колонии.
Ја намалува функцијата на потните жлезди и ја инхибира активноста на бактериите што го прават потениот мирис непријатен дури и кај здраво лице.
Ја чисти и омекнува кожата, има лесен цветен мирис подолго време.
Ја омекнува кожата, ја отстранува првут.
Пријатно ја лади ногата, обезбедува пријатен мирис.
Купете Myceril на официјалната веб-страница