Skip to content
Home » Krim Varikosette untuk urat

Krim Varikosette untuk urat

  • by
Varikosette

 

Krim urat varikosette digunakan untuk menjadikan kaki kelihatan lebih baik dan berasa lebih baik. Jika anda pernah bergelut dengan vena varikos, anda tahu betapa mengecewakannya untuk cuba memperbaiki rupa dan rasa mereka.

Tetapi bagaimana jika ada cara mudah untuk menyelesaikan masalah itu?

Nah, ada! Varikosette adalah krim yang direka untuk membantu dengan urat varikos pada kaki. Ia berfungsi dengan meningkatkan warna kulit dan mengurangkan bengkak atau kesakitan yang disebabkan oleh urat yang tidak sedap dipandang itu.

Varikosette telah diuji pada lelaki dan wanita dari semua peringkat umur, dari remaja hingga warga tua, jadi sama ada anda sedang bergelut dengan masalah jangka panjang atau memerlukan sedikit bantuan tambahan untuk menjadikan kaki anda kelihatan hebat untuk majlis istimewa, Varikosette Cream boleh membantu.

 

Apakah krim urat Varikosette?

Varikosette ialah krim yang anda sapu pada kulit kaki anda. Ia mempunyai formula yang terdiri daripada bahan-bahan semula jadi, termasuk minyak pati dan ekstrak tumbuhan, yang membantu memperbaiki penampilan urat anda dan mengurangkan keterlihatannya. Produk ini juga membantu melegakan kulit pada kaki anda, yang boleh membantu melegakan kesakitan atau terbakar.

Varikosette telah diuji dalam ujian klinikal dan terbukti berkesan, dengan lebih 90% pengguna melaporkan peningkatan dalam penampilan urat mereka selepas menggunakan produk selama empat minggu sahaja.

 

Faktor yang mempengaruhi urat varikos

 

Beberapa faktor mempengaruhi urat varikos. Beberapa faktor adalah umur, jantina, genetik, obesiti dan kedudukan kaki anda dalam jangka masa yang panjang. Penuaan menyebabkan haus dan lusuh pada urat dan ini menyebabkan injap urat tidak berfungsi. Adalah diketahui bahawa wanita adalah yang paling banyak terkena vena varikos. Ini kerana wanita terdedah kepada perubahan hormon yang kerap. Kehamilan, prahaid dan menopaus adalah beberapa faktor pada wanita yang mempengaruhi vena varikos. Vena varikos boleh diwarisi daripada ibu bapa anda. Orang yang mempunyai berat badan berlebihan boleh mendapat vena varikos kerana mereka memberi lebih banyak tekanan pada urat akibat berat badan mereka. Orang yang berdiri dalam jangka masa yang lama boleh mengalami vena varikos.

urat melebar

 

Bagaimanakah krim urat Varikosette berfungsi?

Krim berfungsi dengan menipiskan darah yang mengalir melalui urat anda, yang mengurangkan bengkak dan memudahkan darah mengalir melaluinya semula. Krim ini juga mengandungi bahan-bahan yang menghalang bakteria daripada terkumpul dalam urat anda, yang membawa kepada masalah peredaran dan pembengkakan selanjutnya.

 

Varikosette berfungsi dalam tiga cara:

 

Krim mengandungi bahan-bahan yang menghalang bakteria daripada terkumpul di dalam urat anda, yang membawa kepada masalah peredaran dan pembengkakan selanjutnya.

Ia mengandungi bahan-bahan yang menipiskan darah yang mengalir melalui urat anda, yang mengurangkan bengkak dan meningkatkan peredaran

Ia merangsang pengeluaran sel-sel baru dalam urat anda, yang membantu membaiki kerosakan dan mencegah masalah peredaran selanjutnya.

Krim ini juga membantu mengurangkan tisu parut pada dinding urat anda (yang boleh berlaku apabila ia menjadi terlalu bengkak), menjadikannya lebih mudah untuk darah mengalir melaluinya selepas menggunakan Varikosette selama beberapa bulan.

 

Kelebihan menggunakan krim Varikosette untuk urat

Varikosette adalah krim semulajadi sepenuhnya yang merawat urat varikos, kulit berkedut dan selulit. Ia mengurangkan penampilan vena varikos menjadikannya kurang kelihatan. Varikosette juga mengurangkan selulit dengan melicinkan dan menguatkan lapisan kulit untuk menyokong kulit yang kendur di bawahnya. Penggunaan yang konsisten meminimumkan jumlah sel lemak, menghasilkan permukaan kulit yang lebih licin.

Kelebihan menggunakan Varikosette ialah:

Ia membantu mengurangkan penampilan vena varikos.

Ia membantu memperbaiki penampilan urat labah-labah.

Ia membantu mengurangkan kesakitan dan bengkak pada kaki.

Membantu meningkatkan keanjalan kulit untuk penampilan yang lebih tegang dan sihat.

Ia juga menambah baik penampilan parut dan tanda pada kaki anda dengan mengurangkan keterlihatannya dari semasa ke semasa dengan penggunaan berterusan (selagi anda tidak menggarunya!).

 

Kandungan krim urat Varikosette

Bahan-bahan aktif dalam produk ini benar-benar semula jadi dan berfungsi bersama-sama untuk mengurangkan penampilan vena varikos, urat labah-labah dan bengkak kaki. Ini termasuk:

Goldenrod – Ini adalah astringen semula jadi dan anti-radang. Ia membantu mengurangkan penampilan urat labah-labah dan bengkak kaki dengan menyempitkan saluran darah dan mengurangkan pengekalan cecair di kaki.

Ekstrak Chestnut Kuda – Ini adalah penipisan darah semulajadi yang membantu mengurangkan penampilan vena varikos. Ia berfungsi dengan menipiskan darah anda supaya ia tidak terkumpul dalam urat anda dan menyebabkannya membonjol dengan banyak.

Ekstrak Biji Anggur – Ini adalah anti-radang semula jadi yang membantu mengurangkan penampilan vena varikos, urat labah-labah dan bengkak kaki dengan mengurangkan keradangan pada kaki.

 

Kesan sampingan Varikosette

 

Ulasan Varikosette menunjukkan bahawa tiada tindak balas buruk yang serius telah dilaporkan berkaitan dengan penggunaannya.

 

Ulasan pelanggan krim urat Varikosette

Ulasan pelanggan tentang Varikosette adalah positif, dengan kebanyakan pelanggan mengatakan ia praktikal dan mudah digunakan.

Seorang pelanggan berkata: “Saya ragu-ragu pada mulanya kerana

begitu banyak produk seperti ini mengatakan ia berfungsi apabila mereka tidak melakukan apa-apa. Tetapi Varikosette menambah baik rupa dan rasa kaki saya selepas hanya beberapa hari digunakan.”

Seorang lagi berkata: “Saya mempunyai urat varikos selama bertahun-tahun, dan saya benci penampilannya pada kaki saya. Krim ini membantu mereka kelihatan lebih baik tanpa sebarang kesan sampingan atau ketidakselesaan.”

 

Bagaimana untuk menggunakan krim Varikosette?

Jika anda menggunakan krim Varikosette, anda hanya perlu mengikuti beberapa langkah.

Sapukan krim ke tempat di mana anda mempunyai urat varikos.

Urut perlahan-lahan ke dalam kulit anda untuk membolehkan ia menyerap dengan betul ke dalam badan anda.

Gunakan krim ini dua kali sehari untuk hasil terbaik, tetapi jangan gunakan lebih daripada dua kali sehari kerana ia boleh membahayakan kulit anda jika digunakan secara berlebihan.

 

Kesimpulan

Kami berharap artikel ini membantu anda memahami Varikosette dengan lebih baik dan memutuskan sama ada untuk menggunakannya atau tidak. Ia adalah produk hebat yang telah membantu ramai orang yang mengalami masalah sakit kaki dan menjadikan mereka kelihatan lebih baik. Jika anda telah mencari sesuatu seperti ini, kami mengesyorkan anda mencubanya!