Skip to content
Home » Kardio Komplex MK

Kardio Komplex MK

Билни капки KARDIO KOMPLEX против хипертензија
KARDIO KOMPLEX го намалува крвниот притисок на ниво што одговара на вашата возраст.
Ова ги прави вените флексибилни, намалувајќи го ризикот од развој на мозочен удар и срцев удар, градејќи ја природната отпорност на организмот благодарение на единствената комбинација на ретки состојки.