Skip to content
Home » Hypertea Çaji Albania

Hypertea Çaji Albania

hypertea

 

Çaji  Hypertea për uljen dhe rregullimin e presionit të gjakut forcon enët e gjakut dhe rikthen tonin dhe elasticitetin e enëve të gjakut.
Përbërësit aktivë natyrorë të çajit Hypertea ruajnë nivelin e kolesterolit në nivelin optimal, kanë një efekt diuretik dhe kështu kontribuojnë në normalizimin e presionit të gjakut.
Hipertemia rekomandohet për të gjithë njerëzit që kanë probleme me presion të lartë të gjakut, si dhe ata që duan të ruajnë shëndetin e tyre kardiovaskular dhe të marrin masa.
parandaluese ndaj presionit të lartë të gjakut.

Hypertea është një përzierje bimore me përbërës aktivë, e cila lufton në mënyrë efektive presionin e lartë të gjakut. Përveç uljes së presionit të gjakut, Hypertea gjithashtu largon ankthin dhe tensionin.
Konsumi i rregullt ruan shëndetin e enëve të gjakut në planin afatgjatë, sepse përbërësit e çajit rikthejnë elasticitetin e enëve të gjakut, duke parandaluar përsëritjen e hipertensionit.

 

Konsumi i rregullt i çajit Hypertea do të eleminojë të gjitha shkaqet e presionit të lartë të gjakut dhe në të njëjtën kohë do të ruajë shëndetin e sistemit tuaj kardiovaskular.
Nëse keni një problem me presionin e lartë të gjakut ose thjesht doni të mbani shëndetin e zemrës dhe enëve të gjakut – Çaji i hipertesë është një zgjidhje e përshtatshme në të dy rastet.
Nëse përfshini konsumimin e çajit Hypertea në rutinën tuaj ditore, ju do të siguroni shëndetin e zemrës dhe enëve të gjakut për një kohë të gjatë.
Nëse përdorni çaj Hypertea në mënyrë parandaluese ose keni presion të lartë të gjakut, konsumi i rregullt do t’ju kursejë shqetësime dhe pasoja të panevojshme për shëndetin tuaj para se të jetë tepër vonë.

Siç e kemi përmendur tashmë, çaji Hypertea funksionon disa herë. Përbërja e saj kombinon bimët më efektive që ulin presionin e gjakut dhe ruajnë shëndetin e enëve të gjakut.

 

 

Përbërja e Hypertea
Çaji i hipertesë është një përzierje e bimëve që ka një efekt të dobishëm në shëndetin kardiovaskular, ul presionin e gjakut dhe ruan të gjithë parametrat e gjakut në gjendje optimale. Çaji i hipertesë ndihmon gjithashtu në humbjen e peshës sepse vepron në nivelin e yndyrës në gjak. Çaji përmirëson tonin dhe elasticitetin e enëve të gjakut, ka një efekt diuretik dhe tregon një efekt qetësues dhe anti-stres, i cili ka një efekt të dobishëm në normalizimin e presionit të lartë të gjakut.

Valerian dhe Srčenica – mundësojnë funksionimin e duhur të zemrës, enëve të gjakut dhe presionit të gjakut. Për shkak të efektit të tij qetësues në sistemin nervor, valeriani gjithashtu ka një efekt indirekt në zemër, duke normalizuar ritmin e zemrës.

Kafe jeshile dhe murriz – Murriz (ose shegë) është një bimë e njohur që është një balsam i vërtetë për sistemin kardiovaskular dhe është veçanërisht i suksesshëm në trajtimin e arteriosklerozës. Ul presionin e gjakut dhe ndihmon me gulçim, marrje mendsh, palpitacione, nervozizëm dhe tringëllimë në veshët.

Pestel i përqendruar i hopit – përmirëson qarkullimin venoz, prish mpiksjet dhe rrit elasticitetin e enëve të gjakut.

Ekstrakti i lepurit – rregullon nivelet e sheqerit në gjak

Ekstrakti i limonit – qetëson ankthin dhe tensionin e sistemit nervor.