Skip to content
Home » Hypertea čaj

Hypertea čaj

hypertea

Hipertea čaj za snižavanje i regulaciju krvnog pritiska jača krvne sudove i vraća tonus i elastičnost krvnih sudova.
Aktivni prirodni sastojci čaja Hipertea održavaju nivo holesterola na optimalnom nivou, imaju diuretički efekat i na taj način doprinose normalizaciji krvnog pritiska.
Hipertea se preporučuje svim ljudima koji imaju problema sa visokim krvnim pritiskom, kao i onima koji žele da sačuvaju svoje kardiovaskularno zdravlje i da preduzmu mere.
preventivno protiv visokog krvnog pritiska.

Hipertea je biljna mešavina sa aktivnim sastojcima, koja se efikasno bori protiv visokog krvnog pritiska. Pored snižavanja krvnog pritiska, Hipertea takođe uklanja anksioznost i napetost.
Redovnom konzumacijom dugoročno održavate zdravlje krvnih sudova, jer sastojci čaja vraćaju elastičnost krvnih sudova, sprečavajući ponovnu pojavu hipertenzije.

 

Redovna konzumacija Hipertea čaja ukloniće sve uzroke visokog krvnog pritiska i istovremeno sačuvati zdravlje vašeg kardiovaskularnog sistema.
Bez obzira da li imate problem sa visokim krvnim pritiskom ili jednostavno želite da održite zdravlje svog srca i krvnih sudova – čaj Hipertea je pogodno rešenje u oba slučaja.
Ako konzumaciju čaja Hipertea uključite u svoju svakodnevnu rutinu, dugo ste osigurali zdravlje srca i krvnih sudova.
Bez obzira koristite li čaj Hipertea preventivno ili imate visok krvni pritisak, redovna konzumacija uštedeće vam nepotrebne brige i posledice po vaše zdravlje pre nego što bude prekasno.

Kao što smo već pomenuli, čaj Hipertea deluje više puta. NJegov sastav objedinjuje najefikasnije biljke koje snižavaju krvni pritisak i čuvaju zdravlje krvnih sudova.

 

 

Sastav Hipertea
Čaj Hipertea je mešavina biljaka koja blagotvorno deluje na kardiovaskularno zdravlje, snižava krvni pritisak i održava sve parametre krvi u optimalnom stanju. Čaj Hipertea takođe pomaže u smanjenju telesne težine jer deluje na nivo masti u krvi. Čaj poboljšava tonus i elastičnost krvnih sudova, deluje diuretički i pokazuje umirujuće i antistresno dejstvo, što blagotvorno deluje na normalizaciju visokog krvnog pritiska.

Valerijana i Srčenica – omogućavaju pravilno funkcionisanje srca, krvnih sudova i krvnog pritiska. Zbog svog smirujućeg dejstva na nervni sistem, valerijana indirektno deluje i na srce, normalizujući srčani ritam.

Zelena kafa i glog – Glog (ili šipak) je dobro poznata biljka koja je pravi melem za kardiovaskularni sistem, a posebno je uspešna u lečenju arterioskleroze. Snižava krvni pritisak i pomaže kod kratkog daha, vrtoglavice, lupanja srca, nervoze i zujanja u ušima.

Koncentrovani tučak hmelja – poboljšava vensku cirkulaciju, razgrađuje ugruške i povećava elastičnost krvnih sudova.

Ekstrakt kunice – reguliše nivo šećera u krvi

Ekstrakt matičnjaka – smiruje anksioznost i napetost nervnog sistema.