Skip to content
Home » Hypertea čaj Slovenija

Hypertea čaj Slovenija

hypertea

Čaj Hypertea za zniževanje in uravnavanje krvnega tlaka krepi krvne žile in jim vrača tonus in elastičnost.
Aktivne naravne sestavine čaja Hypertea ohranjajo raven holesterola na optimalni ravni, delujejo diuretično in s tem prispevajo k normalizaciji krvnega tlaka.
Hipertheja je priporočljiva vsem ljudem, ki imajo težave s povišanim krvnim tlakom, pa tudi tistim, ki želijo ohraniti zdravje srca in ožilja ter sprejeti ukrepe.
preventivno pred visokim krvnim tlakom.

Hypertea je zeliščna mešanica z učinkovinami, ki se učinkovito bori proti visokemu krvnemu tlaku. Poleg zniževanja krvnega tlaka Hypertea odstranjuje tudi tesnobo in napetost.
Redno uživanje dolgoročno ohranja zdravje krvnih žil, saj sestavine čaja obnavljajo elastičnost krvnih žil in preprečujejo ponovitev hipertenzije.

 

Redno uživanje čaja Hypertea bo odpravilo vse vzroke za povišan krvni tlak in hkrati ohranilo zdravje vašega kardiovaskularnega sistema.

Ne glede na to, ali imate težave z visokim krvnim tlakom ali preprosto želite ohraniti zdravje srca in ožilja – čaj Hypertea je v obeh primerih primerna rešitev.
Če uživanje čaja Hypertea vključite v svojo vsakodnevno rutino, boste dolgo časa zagotavljali zdravje srca in ožilja.
Ne glede na to, ali čaj Hypertea uporabljate preventivno ali imate povišan krvni tlak, vam bo redno uživanje prihranilo nepotrebne skrbi in posledice za vaše zdravje, preden bo prepozno.

Kot smo že omenili, čaj Hypertea deluje večkrat. Njegova sestava združuje najučinkovitejša zelišča, ki znižujejo krvni tlak in ohranjajo zdravje krvnih žil.

 

 

Sestava Hypertea

Čaj Hypertea je mešanica zelišč, ki blagodejno vpliva na zdravje srca in ožilja, znižuje krvni tlak in vzdržuje vse krvne parametre v optimalnem stanju. Čaj Hypertea pomaga tudi pri hujšanju, ker deluje na raven maščob v krvi. Čaj izboljša tonus in elastičnost krvnih žil, ima diuretični učinek ter kaže pomirjujoč in protistresni učinek, ki blagodejno vpliva na normalizacijo visokega krvnega tlaka.

Valerijana in Srčenica – omogočata pravilno delovanje srca, ožilja in krvnega tlaka. Zaradi pomirjujočega učinka na živčni sistem ima baldrijan tudi posreden učinek na srce in normalizira srčni ritem.

Zelena kava in glog – glog (ali granatno jabolko) je znana rastlina, ki je pravi balzam za kardiovaskularni sistem in je še posebej uspešna pri zdravljenju arterioskleroze. Znižuje krvni tlak in pomaga pri zasoplosti, omotici, palpitacijah, živčnosti in tinitusu.

Koncentrirani pest hmelja – izboljša vensko cirkulacijo, razgrajuje strdke in poveča elastičnost krvnih žil.

Ekstrakt zajca – uravnava raven sladkorja v krvi

Ekstrakt limonine trave – pomirja tesnobo in napetost živčnega sistema.