Skip to content
Home » Hondrowell MK

Hondrowell MK

Гел Hondrowell е мелем направен од билни и билни состојки за брзо олеснување на болката во мускулите и зглобовите; ја намалува болката и воспалението, но истовремено ги напаѓа симптомите
така што едно лице може прогресивно да заздравува и да има активен живот во кој може да се движи мирно и да ужива во секој момент.
Гел за зглобови Hondrowell има антиинфламаторно дејство и ја стимулира регенерацијата на зглобовите и ‘рскавицата. Hondrowell има аналгетски ефект и дава моментално чувство на олеснување.
Редовната употреба на гел Hondrowell спречува болка во зглобовите, ја стимулира регенерацијата на ‘рскавицата и го намалува ризикот од развој и развој на нови воспаленија.
Кога се користи Hondrowell
отстранува едем и воспаление,
спречува грчеви и болка,
ги обновува ‘рскавиците и зглобовите,
ја враќа функцијата на зглобовите
Исто така; работи и за други дијагнози како што се остеоартритис, болка во глуждот, болки во зглобовите, грчеви, абење на ‘рскавицата; меѓу другите.
Масирајте мала количина гел на болното место. Повторете ја постапката двапати на ден.