Skip to content
Home » Hondrowell AL

Hondrowell AL

Xheli Hondrowell është një balsam i bërë nga përbërës bimor dhe bimor për të lehtësuar shpejt dhimbjen e muskujve dhe nyjeve; zvogëlon dhimbjen dhe inflamacionin, por në të njëjtën kohë sulmon simptomat
në mënyrë që një person të shërohet në mënyrë progresive dhe të ketë një jetë aktive në të cilën ai mund të lëvizë i qetë dhe të shijojë çdo moment.
Xheli i përbashkët i Hondrowell ka një efekt anti-inflamator dhe stimulon rigjenerimin e nyjeve dhe kërcit. Hondrowell ka një efekt analgjezik dhe jep një ndjenjë lehtësimi të menjëhershme.
Përdorimi i rregullt i xhelit Hondrowell parandalon dhimbjen e kyçeve, stimulon rigjenerimin e kërcit dhe zvogëlon rrezikun e zhvillimit dhe zhvillimit të inflamacioneve të reja.
Kur përdoret Hondrowell
heq edemën dhe inflamacionin,
parandalon ngërçet dhe dhimbjet,
rikthen kërcet dhe nyjet,
rikthen funksionin e përbashkët
Gjithashtu; gjithashtu punon për diagnoza të tjera të tilla si artrozë, dhimbje kyçi, dhimbje kyçesh, ngërçesh, veshin e kërcit; ndër të tjera.
Masazhoni një sasi të vogël xheli në zonën e dhimbshme. Përsëriteni procedurën dy herë në ditë.