Skip to content
Home » Hondrogel RO

Hondrogel RO

hondrogel

Hondrogel pentru dureri articulare

Hondrogel pe bază de acid hialuronic și colagen este produsul unei formule inovatoare care umple cavitățile din articulații și le restabilește elasticitatea: previne fricțiunea suprafețelor articulațiilor
și uzura acestora, crește mobilitatea articulațiilor și hrănește cartilajul articular.

Patologia articulară se dezvoltă foarte lent. În etapa inițială a formării lor, nu se manifestă. Dar atunci, când boala atinge apogeul,

există o simptomatologie pronunțată care se manifestă sub formă de criză, umflături, rigiditate matinală la nivelul extremităților, durere, convulsii.
Pentru a rezolva disconfortul, medicii recomandă utilizarea suplimentelor topice, inclusiv Hondrogel.

Statisticile arată că aproximativ 40% din populația lumii suferă de boli articulare. Și printre ei se află nu numai adulții, ci și copiii.

Hondrogel oferă o ușurare de lungă durată, fără efecte secundare dăunătoare, duce la vindecarea pe termen lung, care poate reduce umflarea și inflamația, consolidând în același timp oasele și ligamentele.

Durerea, roșeața și umflarea articulațiilor indică o inflamație care este adesea însoțită de boli precum artrita, osteoartrita, artrita și altele.
Bolile netratate ale sistemului locomotor pot duce la procese ireversibile la nivelul articulațiilor și chiar la dizabilități.

Compoziția Hondrogel:
Acid hialuronic – întărește structura țesutului cartilajului și îmbunătățește calitatea și cantitatea de lichid sinovial

Colagen – Sprijină elasticitatea ligamentului și întinderea

Extract de Boswellia – Are efecte analgezice și decongestionante

Grăsimea rechinului – are efect antiinflamator, calmează inflamația și ameliorează durerea

Condroitina – stimulează producția de acid hialuronic în organism

 

Insidiositatea artritei și a artrozei prin faptul că se dezvoltă foarte lent, nu este absolut dovedită. Deși se află în stadiul inițial al dezvoltării lor, poate totuși preveni progresia proceselor degenerative și evita complicațiile.
Dar din cauza lipsei de simptome, oamenii nu vor să caute ajutor medical, deci nu au probleme de sănătate.

Cum se utilizează Hondrogel?

Luați o cantitate mică de gel în palma mâinii. Aplicați cu mișcări ușoare de masaj în zona cu probleme. Se folosește de 2-3 ori pe zi

Chondrogel este compus din ingrediente 100% naturale și nu provoacă efecte secundare sau reacții alergice la componente.

Profitați de REDUCEREA actuală pe SITUL OFICIAL Hondrogel!