Skip to content
Home » Hondrogel HU

Hondrogel HU

hondrogel

Hondrogel ízületi fájdalom esetén

A hialuronsavon és kollagénen alapuló Hondrogel egy innovatív formula terméke, amely kitölti az ízületek üregeit és helyreállítja azok rugalmasságát: megakadályozza az ízületi felületek súrlódását
és kopásuk növeli az ízületek mobilitását és táplálja az ízületi porcokat.

Az ízületi patológia nagyon lassan alakul ki. Kialakulásuk kezdeti szakaszában nem nyilvánulnak meg. De amikor a betegség eléri a csúcsát,

van egy kifejezett tünettan, amely ropogás, duzzanat, a végtagok reggeli merevsége, fájdalom, görcsök formájában nyilvánul meg.
A kellemetlenség megszüntetése érdekében az orvosok helyi kiegészítők, köztük a Hondrogel használatát javasolják.

A statisztikák azt mutatják, hogy a világ népességének mintegy 40% -a szenved ízületi betegségekben. És köztük nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek is.

A Hondrogel hosszan tartó enyhülést nyújt káros mellékhatások nélkül, hosszú távú gyógyuláshoz vezet, amely csökkentheti a duzzanatot és a gyulladást, ugyanakkor erősíti a csontokat és az ínszalagokat.

Az ízületek fájdalma, bőrpírja és duzzanata gyulladást jelez, amelyet gyakran olyan betegségek kísérnek, mint az ízületi gyulladás, az osteoarthritis, az arthritis és mások.
A mozgásszervi rendszer kezeletlen betegségei visszafordíthatatlan folyamatokhoz vezethetnek az ízületekben, sőt fogyatékossághoz is vezethetnek.

Hondrogel összetétele:
Hialuronsav – erősíti a porcszövet szerkezetét és javítja az ízületi folyadék minőségét és mennyiségét

Kollagén – Támogatja a szalagok rugalmasságát és nyújthatóságát

Boswellia kivonat – Fájdalomcsillapító és dekongesztáns hatású

Cápazsír – gyulladáscsökkentő hatású, csillapítja a gyulladást és enyhíti a fájdalmat

Kondroitin – serkenti a hialuronsav termelését a szervezetben

 

Az ízületi gyulladás és az arthrosis alattomossága, mivel nagyon lassan fejlődnek, egyáltalán nem bizonyított. Bár fejlődésük kezdeti szakaszában van, mégis megakadályozhatja a degeneratív folyamatok előrehaladását és elkerülheti a szövődményeket.
De a tünetek hiánya miatt az emberek nem akarnak orvosi segítséget kérni, ezért nincsenek egészségügyi problémáik.

Hogyan kell alkalmazni a Hondrogelt?

Vegyen egy kis mennyiségű gélt a tenyerébe. Enyhe masszázsmozdulatokkal vigye fel a problémás területre. Használja naponta 2-3 alkalommal

A Chondrogel 100% -ban természetes összetevőkből áll, és nem okoz mellékhatásokat vagy allergiás reakciókat az összetevőkre.

Használja ki a HONDROGA HONDOLG HONLAPJÁNAK jelenlegi KEDVEZMÉNYÉT!