Skip to content
Home » Hondrogel BG

Hondrogel BG

hondrogel

Hondrogel при болки в ставите

Hondrogel на основата на хиалуронова киселина и колаген е продукт на иновативна формула, която запълва кухините в ставите и възстановява тяхната еластичност: предотвратява триенето на ставните повърхности
и тяхното износване, увеличава подвижността на ставите и подхранва ставния хрущял.

Патологията на ставите се развива много бавно. В началния етап на формирането си те не се проявяват. Но тогава, когато болестта достигне своя връх,

има изразена симптоматика, която се проявява под формата на хрущене, подуване, сутрешна скованост в крайниците, болка, конвулсии.
За да разрешат дискомфорта, лекарите препоръчват използването на локални добавки, включително Hondrogel.

Статистиката показва, че около 40% от населението на света страда от ставни заболявания. И сред тях има не само възрастни, но и деца.

Hondrogel осигурява дълготрайно облекчение без вредни странични ефекти, води до дългосрочно излекуване, което може да намали отока и възпалението, като същевременно укрепва костите и връзките.

Болка, зачервяване и подуване на ставите показват възпаление, което често е придружено от заболявания като артрит, артроза, артрит и други.
Нелекуваните заболявания на опорно-двигателния апарат могат да доведат до необратими процеси в ставите и дори до увреждане.

Състав на хондрогела:
Хиалуронова киселина – укрепва структурата на хрущялната тъкан и подобрява качеството и количеството на синовиалната течност

Колаген – Поддържа еластичността и разтегливостта на връзките

Екстракт от босвелия – има аналгетични и деконгестантни ефекти

Мазнина от акула – има противовъзпалителен ефект, успокоява възпалението и облекчава болката

Хондроитин – стимулира производството на хиалуронова киселина в организма

 

Коварността на артрита и артрозата, тъй като те се развиват много бавно, абсолютно не е доказана. Въпреки че е в началния етап на тяхното развитие, той все още може да предотврати прогресирането на дегенеративните процеси и да избегне усложнения.
Но поради липсата на симптоми, хората не искат да търсят медицинска помощ, така че нямат здравословни проблеми.

Как се използва Hondrogel?

Вземете малко количество гел в дланта на ръката си. Нанесете с леки масажни движения върху проблемната зона. Използвайте 2-3 пъти на ден

Хондрогелът е съставен от 100% натурални съставки и не причинява странични ефекти или алергични реакции към компонентите.

Възползвайте се от настоящата ОТСТЪПКА НА ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ на Hondrogel!