Skip to content
Home » Germixil tabletta HU

Germixil tabletta HU

A Germixil tabletta parazitaellenes szer, amely elpusztítja a bélparazitákat, mikrobákat és gombákat. Antimikrobiális és antibakteriális hatású, tisztítja a szervezetet a káros mikroorganizmusoktól, erősíti az immunrendszert.
a rendszer megerősíti működését. A Germixil növényi összetevőket tartalmaz, amelyek tisztítják a testet és lehetővé teszik annak megfelelő működését.
A Germixil átfogó hatással van a szervezetre, ezért hatékonyan eltávolítja a parazitákat és a férgeket. A természetes összetevők és anyagok káros hatással vannak a parazitákra a fejlődés minden szakaszában.

A formula nyugtatóan hat a testre is, javítja a bél mikroflóráját, serkenti a sérült szövetek és szervek regenerálódását, gyógyítja a sebeket, gyulladáscsökkentő hatású és csökkenti a vérzést.
Helyreállítja a belső szervek védelmét is, olyan környezetet teremtve, amely megakadályozza az új paraziták megjelenését.
A paraziták folyamatosan társulnak az állatokkal, de az emberek is gyakrabban szenvednek ettől a problémától. Az emberi paraziták megfertőzését többek között a másikkal való érintkezés okozhatja
beteg, fertőzött állatok, vízzel, talajjal, élelemmel vagy nyilvános helyeken lévő tárgyakkal érintkezve.

Parazitákkal és férgekkel fertőzött tünetek:

Krónikus fáradtság
Ízületi és izomfájdalom,
Gyakori fejfájás,
– gyomorproblémák (székrekedés vagy hasmenés),
Étvágyzavarok,
Ingerlékenység, álmatlanság,
Gyakori megfázásos betegségek, csökkent immunitás,
Sötét karikák a szem körül.
Ha ezek a tünetek jelentkeznek, azonnal el kell végezni a megfelelő vizsgálatokat és meg kell tenni a megfelelő intézkedéseket. Ebben az esetben a Germixil-kezelés is ajánlott.