Skip to content
Home » CARDILINE kapsula Al

CARDILINE kapsula Al

CARDILINE – MBROJTJE E BESUESHME P FORR ZEMR ANDN DHE ANESST E GJAKUT

Sëmundjet kardiovaskulare janë shkaku kryesor i vdekjeve në botë. Sipas OBSH, më shumë se 40% e të gjitha vdekjeve janë për shkak të sëmundjeve të zemrës.
85% e këtyre vdekjeve janë shkaktuar nga sulmet në zemër dhe goditjet në tru.

Cardiline është një produkt që blihet pa recetë, i cili natyrshëm ul presionin e gjakut, rikthen elasticitetin e enëve të gjakut dhe kështu mbron nga sulmi në zemër dhe goditja në tru.
Përbërësit bimorë janë gjithashtu të përshtatshëm për uljen e niveleve të sheqerit në gjak dhe kështu shtypjen e diabetit.

Efekti i Cardiline zhvillohet në tre faza: Së pari, rrjedha e gjakut arterial bie në vlera normale. Këto janë vlerat që një person i shëndetshëm do të arrinte pa një numër faktorësh rreziku në jetën e përditshme.
Atëherë pulsi normalizohet dhe pronat e rrjedhës së gjakut përmirësohen.

Në fund të fundit, Cardiline ofron mbrojtje të përhershme kundër ndryshimeve ateroskleotike në enët e gjakut dhe kështu parandalon sëmundjet sekondare të rrezikshme si sulmi në zemër ose goditja në tru e shkaktuar nga presioni i lartë i gjakut.

 

CARDILINE Përmban të gjitha vitaminat e nevojshme që përmirësojnë funksionimin e zemrës

 

3 SHKALLAT E VEPRIMIT T C CARDILINE

Rinovimi
Stabilizon presionin e gjakut në treguesit individualë fiziologjikë.

NORMALIZIMI
Normalizon rrahjet e zemrës, përbërjen dhe viskozitetin e gjakut, zvogëlon hipertrofinë e zemrës dhe enëve të gjakut.

MBROJTJA
Parandalon ndryshimet aterosklerotike në enët e gjakut të zemrës dhe mbron nga sulmet në zemër dhe goditjet në tru.

P COMPRBRJA E CARDILINE – GARANCIT E CILITYSIS

HETTLEL
Përmban një numër të madh të vitaminave, acideve, mikroelementeve aktive.
Shtë shumë efektive në trajtimin e sëmundjeve të zemrës. Ndihmon në eleminimin e nervozizmit, përmirëson funksionin e zemrës, përmirëson rrjedhën e gjakut, shkatërron mpiksjen e gjakut dhe forcon enët e gjakut.

EXTRACT VALLEIAN ROOT
Qetëson sistemin nervor qendror, Ul presionin e gjakut, Përmirëson punën e sistemit kardiovaskular.

GLOGA
Tingëllon si një muskul i zemrës, ka një efekt vazodilatues, parandalon formimin e pllakave dhe përmirëson numrin e gjakut. Normalizon nivelet e kolesterolit në gjak.
VITAMINA B
Një nga vitaminat më të rëndësishme për trupin e njeriut. Isshtë e nevojshme për formimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe antitrupave, për frymëmarrjen dhe rritjen e qelizave.

Efikasiteti i lartë konfirmohet nga vlerësimet e klientëve të kënaqur. Bleni CARDILINE në faqen e internetit të prodhuesit me një zbritje aktuale prej 50%