Skip to content
Home » CARDILINE capsules Nl

CARDILINE capsules Nl

CARDILINE – BETROUWBARE BESCHERMING VOOR HART- EN BLOEDVAARTUIGEN

Hart- en vaatziekten zijn de belangrijkste doodsoorzaak in de wereld. Volgens de WHO is meer dan 40% van alle sterfgevallen te wijten aan hartaandoeningen.
85% van deze sterfgevallen wordt veroorzaakt door hartaanvallen en beroertes.

Cardiline is een product dat zonder recept verkrijgbaar is, dat op natuurlijke wijze de bloeddruk verlaagt, de elasticiteit van bloedvaten herstelt en zo beschermt tegen hartaanvallen en beroertes.
Kruideningrediënten zijn ook geschikt om de bloedsuikerspiegel te verlagen en zo diabetes te onderdrukken.

De werking van Cardiline vindt plaats in drie fasen: Ten eerste daalt de arteriële bloedstroom tot normale waarden. Dit zijn de waarden die een gezond persoon zou bereiken zonder een aantal risicofactoren in het dagelijks leven.
De pols normaliseert dan en de doorbloedingseigenschappen verbeteren.

Ten slotte biedt Cardiline permanente bescherming tegen atherosclerotische veranderingen in bloedvaten en voorkomt zo gevaarlijke secundaire ziekten zoals een hartaanval of beroerte veroorzaakt door hoge bloeddruk.

 

CARDILINE Bevat alle noodzakelijke vitamines die de hartfunctie verbeteren

 

3 GRADEN VAN CARDILINE-ACTIE

VERNIEUWING
Stabiliseert de bloeddruk op individuele fysiologische indicatoren.

NORMALISATIE
Normaliseert de hartslag, samenstelling en viscositeit van bloed, vermindert hypertrofie van het hart en de bloedvaten.

BESCHERMING
Het voorkomt atherosclerotische veranderingen in de bloedvaten van het hart en beschermt tegen hartaanvallen en beroertes.

CARDILINE SAMENSTELLING – KWALITEITSGARANTIE

BRANDNETEL
Het bevat een groot aantal vitamines, zuren, actieve micro-elementen.
Het is zeer effectief bij de behandeling van hartaandoeningen. Het helpt nervositeit te elimineren, verbetert de hartfunctie, verbetert de doorbloeding, vernietigt bloedstolsels en versterkt de bloedvaten.

VALERIAAN WORTELEXTRACT
Kalmeert het centrale zenuwstelsel, verlaagt de bloeddruk, verbetert het werk van het cardiovasculaire systeem.

GLOGA
Het klinkt als een hartspier, werkt vaatverwijdend, voorkomt plaquevorming en verbetert het bloedbeeld. Normaliseert het cholesterolgehalte in het bloed.
VITAMINE B
Een van de belangrijkste vitamines voor het menselijk lichaam. Het is nodig voor de vorming van rode bloedcellen en antilichamen, voor celademhaling en celgroei.

Hoge efficiëntie wordt bevestigd door beoordelingen van tevreden klanten. Koop CARDILINE op de website van de fabrikant met een huidige korting van 50%