Skip to content
Home » CARDILINE capsule Ro

CARDILINE capsule Ro

CARDILINE – PROTECȚIE DE ÎNCREDERE PENTRU VASELE CU INIMĂ ȘI SÂNGE

Bolile cardiovasculare sunt principala cauză de deces în lume. Potrivit OMS, mai mult de 40% din toate decesele sunt cauzate de boli de inimă.
85% dintre aceste decese sunt cauzate de atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale.

Cardilina este un produs care se cumpără fără prescripție medicală, care scade în mod natural tensiunea arterială, restabilește elasticitatea vaselor de sânge și protejează astfel împotriva infarctului și a accidentului vascular cerebral.
Ingredientele din plante sunt, de asemenea, potrivite pentru scăderea nivelului de zahăr din sânge și, astfel, pentru suprimarea diabetului.

Efectul Cardilinei are loc în trei etape: În primul rând, fluxul sanguin arterial scade la valori normale. Acestea sunt valorile pe care le-ar atinge o persoană sănătoasă fără o serie de factori de risc în viața de zi cu zi.
Pulsul se normalizează apoi și proprietățile fluxului sanguin se îmbunătățesc.

În cele din urmă, Cardiline oferă protecție permanentă împotriva modificărilor aterosclerotice ale vaselor de sânge și previne astfel bolile secundare periculoase, cum ar fi infarctul sau accidentul vascular cerebral cauzat de tensiunea arterială crescută.

 

CARDILINE Conține toate vitaminele necesare care îmbunătățesc funcția inimii

 

3 GRADE DE ACȚIUNE CARDILINE

REÎNNOIRE
Stabilizează tensiunea arterială la indicatorii fiziologici individuali.

NORMALIZARE
Normalizează ritmul cardiac, compoziția și vâscozitatea sângelui, reduce hipertrofia inimii și a vaselor de sânge.

PROTECŢIE
Previne modificările aterosclerotice ale vaselor de sânge ale inimii și protejează împotriva atacurilor de cord și a accidentelor vasculare cerebrale.

COMPOZIȚIA CARDILINE – GARANȚIE DE CALITATE

URZICA
Conține un număr mare de vitamine, acizi, microelemente active.
Este foarte eficient în tratarea bolilor de inimă. Ajută la eliminarea nervozității, îmbunătățește funcția inimii, îmbunătățește fluxul sanguin, distruge cheagurile de sânge și întărește vasele de sânge.

EXTRACT DE RĂDĂCINI VALERIANE
Calmează sistemul nervos central, scade tensiunea arterială, îmbunătățește activitatea sistemului cardiovascular.

GLOGA
Sună ca un mușchi al inimii, are un efect vasodilatator, previne formarea plăcii și îmbunătățește numărul de sânge. Normalizează nivelul colesterolului din sânge.
VITAMINA B
Una dintre cele mai importante vitamine pentru corpul uman. Este necesar pentru formarea de celule roșii din sânge și anticorpi, pentru respirația și creșterea celulelor.

Eficiența ridicată este confirmată de recenziile clienților mulțumiți. Cumpărați CARDILINE de pe site-ul producătorului cu o reducere actuală de 50%