Skip to content
Home » CARDILINE капсули MK

CARDILINE капсули MK

CARDILINE – веродостојна заштита за срцето и крвните садови

Кардиоваскуларните болести се водечка причина за смртност во светот. Според СЗО, повеќе од 40% од сите смртни случаи се резултат на срцеви заболувања.
85% од овие смртни случаи се предизвикани од срцеви и мозочни удари.

Кардилин е производ што се купува без рецепт, што природно го намалува крвниот притисок, ја враќа еластичноста на крвните садови и со тоа штити од срцев и мозочен удар.
Билни состојки се исто така погодни за намалување на нивото на шеќер во крвта и со тоа сузбивање на дијабетесот.

Ефектот на Кардилин се одвива во три фази: Прво, протокот на артериска крв паѓа во нормални вредности. Ова се вредностите што здравата личност би ги постигнала без низа фактори на ризик во секојдневниот живот.
Тогаш пулсот се нормализира и се подобруваат својствата на протокот на крв.

Конечно, Кардилин нуди трајна заштита од атеросклеротични промени во крвните садови и на тој начин спречува опасни секундарни болести како што се срцев удар или мозочен удар предизвикани од висок крвен притисок.

 

CARDILINE Ги содржи сите потребни витамини кои ја подобруваат работата на срцето

 

3 ДЕЛА НА CARDILINE АКЦИЈА

ОБНОВУВАЕ
Го стабилизира крвниот притисок на индивидуалните физиолошки индикатори.

НОРМАЛИЗАЦИЈА
Нормализира пулсот, составот и вискозноста на крвта, ја намалува хипертрофијата на срцето и крвните садови.

ЗАШТИТА
Спречува атеросклеротични промени во крвните садови на срцето и штити од срцеви и мозочни удари.

КАРДИЛИНСКИ СОСТАВ – ГАРАНЦИЈА ЗА КВАЛИТЕТ

НЕТЛА
Содржи голем број витамини, киселини, активни микроелементи.
Тој е многу ефикасен во лекување на срцеви заболувања. Тоа помага да се елиминира нервозата, ја подобрува работата на срцето, го подобрува протокот на крв, ги уништува згрутчувањата на крвта и ги зајакнува крвните садови.

ВАЛЕРИЈАН ИЗВЕШТАЈ ОД КОРТ
Го смирува централниот нервен систем, го намалува крвниот притисок, ја подобрува работата на кардиоваскуларниот систем.

ГЛОГА
Звучи како срцев мускул, има вазодилатационо дејство, спречува формирање на плаки и ја подобрува крвната слика. Нормализира нивоа на холестерол во крвта.
ВИТАМИН Б.
Еден од најважните витамини за човечкото тело. Потребно е за формирање на црвени крвни клетки и антитела, за дишење на клетките и раст.

Високата ефикасност е потврдена од прегледите на задоволни клиенти. Купете CARDILINE на веб-страницата на производителот со тековен попуст од 50%