Skip to content
Home » BigLover gel MK

BigLover gel MK

Гел за зголемување на пенисот BigLover е иновативен производ кој обезбедува зголемен волумен и должина на вашиот пенис со редовна употреба.
Гелот содржи само природни состојки и е сосема безбеден за употреба.

BigLover факт:
• Ерекцијата станува подолга и посилна, чувствителноста на пенисот се зголемува 2 пати.
• Пенисот добива анатомски точна форма. Времетраењето на сексуалниот однос се зголемува за 70%!
• Пенисот се зголемува за 4-5 см! Квалитетот на сексот се зголемува неколку пати. Оргазмот трае подолго, до 5-7 минути!
BigLover обезбедува неверојатно брзи резултати, благодарение на комбинацијата од најнова технологија и традиционални постројки.

BigLover гел е дерматолошки тестиран. Неговата формула содржи состојки од органско потекло. Без парабени, бои и парфеми.

Како се користи BigLover?
Со само 2-3 капки гел BigLover, вие и вашиот партнер ќе уживате како никогаш порано. Се препорачува редовна употреба на гел BigLover
BigLover гел драматично го подобрува вашиот сексуален живот