Skip to content
Home » BigLover AL

BigLover AL

Xheli për zgjerimin e penisit BigLover është një produkt inovativ që ofron vëllim dhe gjatësi të shtuar të penisit tuaj me përdorim të rregullt.
Xheli përmban vetëm përbërës natyralë dhe është plotësisht i sigurt për t’u përdorur.

Fakti BigLover:
• Ereksioni bëhet më i gjatë dhe më i fortë, ndjeshmëria e penisit rritet 2 herë.
• Penisi merr një formë të saktë anatomike. Kohëzgjatja e marrëdhënieve seksuale rritet me 70%!
• Penisi rritet me 4-5 cm! Cilësia e seksit rritet disa herë. Orgazma zgjat më shumë, deri në 5-7 minuta!
BigLover ofron rezultate tepër të shpejta, falë një kombinimi të teknologjisë së fundit dhe bimëve tradicionale.

Xheli BigLover është testuar dermatologjikisht. Formula e saj përmban përbërës me origjinë organike. Pa parabene, ngjyra dhe parfume.

Si përdoret BigLover?
Me vetëm 2-3 pika xhel BigLover, ju dhe partneri juaj do të kënaqeni si kurrë më parë. Rekomandohet përdorimi i rregullt i xhelit BigLover
Big Lover Gel përmirëson në mënyrë dramatike jetën tuaj seksuale