Skip to content
Home » ADAMOUR capsules

ADAMOUR capsules

adamour

Adamour-capsules zorgen voor een stevige en langdurige erectie binnen slechts 10 minuten na gebruik. Ze elimineren de noodzaak om seksuele activiteit te plannen.
Door zijn natuurlijke samenstelling kan het worden gecombineerd met alcohol en heeft het geen bijwerkingen.

Het belangrijkste voordeel van Adamour is efficiëntie, een middel dat zo wonderbaarlijk werkt op het mannelijk lichaam. Adamour verwijdert onaangename problemen op seksueel gebied en werkt ook in op de psycho-emotionele toestand.

Capsules herstellen de bloedcirculatie in de bekkenorganen, verbeteren de productie van libido en hormonen, stimuleren seksuele impulsen, vergroten uithoudingsvermogen, geven verhoogde gevoeligheid,
de primaire tekenen van prostatitis verbeteren, de kwaliteit van het sperma verbeteren en vroegtijdige zaadlozing voorkomen. Adamour beïnvloedt de psychische toestand, verwijdert complexen, laat los en geeft een langdurig orgasme.

Een zwakke erectie kan worden gedefinieerd als het onvermogen om een ​​erectie sterk genoeg te houden om seks te blijven hebben tijdens het vrijen. Dit is een gevoelig lichaamsdeel, het moet in goede staat verkeren
dat een erectie, zoals zenuwimpulsen in de hersenen, wervelkolom rond de penis, fibreus spierweefsel en aders nabij het lichaam, ook in goede staat moet zijn zodat een penis in volledige erectie kan
vinden plaats en vinden plaats wanneer een van deze activiteiten wordt verstoord.

Onderzoek heeft aangetoond dat miljoenen mannen in de wereld tegenwoordig last hebben van zwakke erecties. Het komt af en toe voor bij een man die in een vroeg stadium ervaring heeft, betekent niet dat een man een zwakke erectie heeft; het is
normaal en u hoeft zich geen zorgen te maken, maar als het meer dan twee maanden duurt, kunt u een specialist raadplegen.

Adamour draagt ​​bij aan de actieve verwijding van de aderen van de penis en verbetert de bloedtoevoer, waardoor een stabiele erectie wordt bereikt.

Adamour is effectief bij psychogene en fysiologische aandoeningen in het geval van impotentie, en normaliseert ook het ritme van seksuele activiteit. Adamour geeft je weer vertrouwen in je seksualiteit.

Ingrediënten Adamour:

Catuabe-extract
Het stimuleert de potentie en versnelt de bloedcirculatie.
De wortel van Muir Paum
Een krachtig stimulerend middel dat opwinding veroorzaakt, de seksuele activiteit verhoogt, de geslachtsgemeenschap verbetert.
Amla-extract (Indiase bes)
Verbetert de spermakwaliteit en verhoogt het libido.
Mak Peruana
Een populair Amerikaans afrodisiacum, het verbetert de bloedcirculatie, verbetert de kwaliteit van het sperma.
Tribulus Terrestris
Een krachtig afrodisiacum, het verhoogt de testosteronniveaus, verhoogt ook de potentie en seksuele effectiviteit.
Aminozuurcomplex van zink en L-arginine
Het helpt bij normale spiercontractie en versterking van zwakkere spieren.

Hoe gebruikt u Adamour?
Neem één Adamour-tablet 10 minuten voor de geslachtsgemeenschap. Drink de tablet met veel water. Het kan worden gecombineerd met alcohol en andere voedingssupplementen.