Skip to content
Home » ADAMOUR Capsulele

ADAMOUR Capsulele

adamour

Capsulele Adamour asigură o erecție fermă și de lungă durată în doar 10 minute după utilizare. Ele elimină necesitatea planificării activității sexuale.
Datorită compoziției sale naturale, acesta poate fi combinat cu alcool și nu are efecte secundare.

Principalul avantaj al lui Adamour este eficiența, un agent care funcționează atât de minunat asupra corpului masculin. Adamour elimină problemele neplăcute din sfera sexuală și acționează și asupra stării psiho-emoționale.

Capsulele refac circulația sângelui în organele pelvine, îmbunătățesc producția de libido și hormoni, stimulează impulsurile sexuale, adaugă rezistență, conferă sensibilitate crescută,
îmbunătățiți semnele principale ale prostatitei, îmbunătățiți calitatea spermei și preveniți ejacularea prematură. Adamour afectează starea psihologică, elimină complexele, eliberează și dă un orgasm prelungit.

O erecție slabă ar putea fi definită ca incapacitatea de a menține o erecție suficient de puternică pentru a continua să faci sex în timp ce faci dragoste. Aceasta este o parte sensibilă a corpului, trebuie să fie în stare bună
că o erecție, cum ar fi impulsurile nervoase din creier, coloana vertebrală din jurul penisului, țesutul muscular fibros și venele din apropierea corpului, ar trebui să fie, de asemenea, în stare bună, astfel încât un penis în erecție completă să poată
au loc și apar atunci când oricare dintre aceste activități este întreruptă.

Cercetările au arătat că erecțiile slabe au afectat astăzi milioane de oameni din lume. Apare ocazional la un om care are experiență într-un stadiu incipient, nu înseamnă că un om are o erecție slabă; este
normal și nu trebuie să vă faceți griji, dar dacă sunt mai mult de două luni, puteți consulta un specialist.

Adamour contribuie la dilatarea activă a venelor penisului și îmbunătățește aportul de sânge al acestuia, realizând astfel o erecție stabilă.

Adamour este eficient în tulburările psihogene și fiziologice în caz de impotență și, de asemenea, normalizează ritmul activității sexuale. Adamour te face din nou încrezător în sexualitatea ta.

Ingrediente Adamour:

Extract de catuabe
Stimulează potența și accelerează circulația sângelui.
Rădăcina lui Muir Paum
Un stimulent puternic care provoacă excitare, crește activitatea sexuală, îmbunătățește actul sexual.
Extract de amla (coacăz indian)
Îmbunătățește calitatea materialului seminal și crește libidoul.
Mak Peruana
Un afrodiziac popular american, îmbunătățește circulația sângelui, îmbunătățește calitatea spermei.
Tribulus Terrestris
Un afrodisiac puternic, crește nivelul de testosteron, crește, de asemenea, potența și eficacitatea sexuală.
Complex de aminoacizi cu zinc și L-arginină
Ajută la contracția musculară normală și la întărirea mușchilor mai slabi.

Cum se folosește Adamour?
Luați un comprimat Adamour cu 10 minute înainte de actul sexual. Bea tableta cu multă apă. Poate fi combinat cu alcool și alte suplimente alimentare.