Skip to content
Home » ADAMOUR капсули

ADAMOUR капсули

adamour

 

Капсулите Adamour осигуряват стабилна и дълготрайна ерекция само за 10 минути след употреба. Елиминира необходимостта от планиране на сексуална активност.
Поради естествения си състав може да се комбинира с алкохол и няма странични ефекти.

Основното предимство на Adamour е неговата ефективност, агент, който действа толкова чудесно върху мъжкото тяло. Adamour премахва неприятните проблеми в сексуалната сфера, а също така действа върху психо-емоционалното състояние.

Капсулите възстановяват кръвообращението в тазовите органи, подобряват производството на либидо и хормони, стимулират сексуалните импулси, добавят издръжливост, придават повишена чувствителност,
подобряване на основните признаци на простатит, подобряване на качеството на сперматозоидите и предотвратяване на преждевременна еякулация. Адамур влияе на психологическото състояние, премахва комплексите, освобождава и дава продължителен оргазъм.

Слабата ерекция може да се определи като невъзможност да се поддържа ерекцията достатъчно силна, за да продължи да прави секс, докато прави любов. Това е чувствителна част от тялото, трябва да е в добро състояние
че ерекцията, като импулсите на нервите в мозъка, гръбначния стълб около пениса, мускулите на фиброзната тъкан и вените в близост до тялото, също трябва да бъде в добро състояние, така че пенисът в пълна ерекция да може
се провеждат и се случват, когато някоя от тези дейности е нарушена.

Изследванията показват, че лошата ерекция е засегнала милиони мъже по света днес. Това се случва от време на време при мъж, който има опит в ранен стадий, не означава, че човек има слаба ерекция; то е
нормално и няма нужда да се притеснявате, но ако са повече от два месеца, можете да се консултирате със специалист.

Adamour допринася за активното разширяване на вените на пениса и подобрява кръвоснабдяването му, като по този начин се постига стабилна ерекция.

Adamour е ефективен при психогенни и физиологични нарушения в случай на импотентност, а също така нормализира ритъма на сексуалната активност. Адамур ви прави отново уверени във вашата сексуалност.

Съставки Adamour:

Екстракт от Catuabe
Той стимулира потентността и ускорява кръвообращението.
Коренът на Muir Paum
Мощен стимулант, който предизвиква възбуда, увеличава сексуалната активност, подобрява полов акт.
Екстракт от Amla (индийско френско грозде)
Подобрява качеството на спермата и увеличава либидото.
Мак Перуана
Популярен американски афродизиак, той подобрява кръвообращението, подобрява качеството на спермата.
Tribulus Terrestris
Мощен афродизиак, той повишава нивата на тестостерон, също така повишава потентността и сексуалната ефективност.
Цинк и L-аргинин аминокиселинен комплекс
Помага при нормална мускулна контракция и укрепване на по-слаби мускули.

Как да използвам Adamour?
Вземете една таблетка Adamour 10 минути преди полов акт. Изпийте таблетката с много вода. Може да се комбинира с алкохол и други хранителни добавки.