Skip to content
Home » Крем RevitaNaturalis

Крем RevitaNaturalis

revitanaturalis

REVITANATURALIS – Моментално подмладяване на лицето – без инжекции или операции

RevitaNaturalis е крем за лице и деколте, базиран на безопасни билкови съставки.Кремът е идеален продукт за всеки тип кожа и може да се използва за борба със съществуващите възрастови промени и за профилактични цели.

Революция в света на продуктите против стареене. 100% натурална и хипоалергенна формула, която ще спре стареенето и ще ви даде здрав, сияен вид.

Концентрираната охлювна слуз и хиалуроновата киселина са често срещани агенти в козметологията, но ние избрахме идеалното им съотношение и засилихме ефекта с други активни съставки.

С напредването на възрастта кожата ни се регенерира много по-бавно, отколкото когато сте млади, тъй като производството на колаген, естествените протеини, които осигуряват стегнатост на кожата, започва да намалява, причинявайки дехидратация на кожата и бръчки.

Когато достигнете 30/40, редовният овлажнител няма да е достатъчен за кожата ви, трябва да започнете да използвате крем против бръчки (против стареене), за да забавите признаците на стареене.

За щастие сега има редица продукти против стареене, предназначени за всеки тип кожа, за всички възрасти и за различни нужди.

 

 

 

Факт REVITANATURALIS:

Изглажда бръчките
Стегнете контура на лицето
Синтезира колаген и еластин
Възстановява стегнатостта на кожата
Има дълготраен ефект

 

 

 

REVITANATURALIS ИНГРЕДИЕНТИ, КОИТО ЩЕ ВИ ВРЪЩАТ КЪМ МЛАДЕЖТА:

Концентрирана слуз от охлюви
богата на протеини супероксиддисмутаза, която спомага за премахването на свободните радикали на кислорода, има силен антиоксидантен ефект и насърчава по-добрата регенерация на клетките.

Хиалуронова киселина
спомага за поддържането на добра хидратация на кожните клетки, което води до хидратирана и гладка кожа. Той работи добре като пълнител и намалява появата на всички видове бръчки или фини линии.

Центела Азиатика
има високи концентрации на флавоноиди, тритерпенови стероиди и аминокиселини, които предпазват кожните молекули от разграждане и спомагат за запазването на младежкия вид на кожата.

Витамини С + Е
Важни за вашето здраве и телесни функции, тези витамини играят важна роля в защитата на кожата от слънцето, подпомагат растежа на тъканите и регулират нивата на ретинол.

REVITANATURALIS КРЕМ ПРОТИВО СТАВАНЕ осигурява кумулативен ефект, който гарантира идеално мека и млада кожа за дълъг период от време.

Поръчайте КРЕМ REVITANATURALIS директно от официалния уебсайт на производителя на промоционална цена.